Ny autostol redder børns liv i trafikken

En ny og topsikker babyautostol er netop blevet lanceret på det skandinaviske marked. Der er tale om en 5-dobbelt testvinder, hos både TÆNK, FDM, tyske ADAC, norske Forbrukerrådet og finske Moottori, og i sandhed en stilfuld løsning til moderne familier. Navnet er Albert, opkaldt efter den tyske forsker og nobelprismodtager Albert Einstein.

Sikkerheden skal selvfølgelig altid være førsteprioritet, når autostolen til den lille ny baby skal vælges, men komfort og design spiller også en væsentlig rolle for vordende forældre. Det har Swandoo forstået, og med babyautostolen, Albert, har de ramt plet på alle parametre.

Alberts harmoniske linjer og det eksklusive materialevalg sørger nænsomt for at indpakke og beskytte babyen. En helt ny type skalstruktur, udført i en ekstra stærk plasttype, kombineret med et mere sikkert selesystem giver overlegen sikkerhed, komfort - og ikke mindst ro i sindet. Især den gode seleføring og det faktum, at Albert forblev stabilt stående på bilens sæde i testens frontal- og sidekollision, blev noteret af både ADAC og FDM.

Albert er nem at montere i bilen og kræver ikke megen plads. Det er også nemt at fastspænde barnet i stolen, som udover den gode polstring, yder barnet benstøtte, siddekomfort, plads og udsyn. Hovedstøtten samt NewBorn indsatsen er gennemført i Memory Foam og naturligvis uden kemi.

Betrækket er af virkelig høj kvalitet, vaskbart og nemt at tage af. Den høje stofkvalitet skyldes, at Swandoo anvender en ny, brandhæmmende proces i udviklingen af betrækket, som naturligvis både er lugtfri og opfylder alle krav, men som samtidig bevarer blødheden, elasticiteten og det lækre udseende. Albert har allerede vundet to designpriser (hhv. German Design Award Winner 2019 og Reddot Award Winner 2017).

Witt A/S er den skandinaviske distributør af Albert. Product Manager, Jacob Nielsen fortæller: ”Vi har længe været på udkig efter den optimale autostol i vores Witt BabyCare sortiment, som ikke går på kompromis med hverken sikkerheden eller komfort. Nu har vi endelig fundet den – og det er med stolthed at vi kan præsentere Swandoo Albert babyautostolen for de skandinaviske forbrugere. Vi er overbeviste om, at stolen vil møde selv de strengeste krav fra vordende forældre, og vi er selvfølgelig både stolte og begejstrede over, at denne påstand bakkes entydigt op af flere forskellige tests i både Europa og Norden.”

Testvindende Albert

  • Er udviklet til brug med Swandoo i-Size base – kan også selemonteres
  • Passer til nyfødte og til ca. 18 måneder, 0-13 kg. eller 40-85 cm.
  • Er EU godkendt og opfylder kravene til i-Size ECE R129
  • Op til 3 års garanti

 

Skulle bilen blive involveret i en ulykke, er autostolen noget af det første og vigtigste, du skal have udskiftet. Uanset om der er synlige skader på stolen eller ej. Der kan nemlig være forårsaget alvorlige skader på stolen indvendigt, så den, i tilfælde af endnu en ulykke, ikke vil kunne beskytte barnet optimalt. Som noget ekstraordinært tilbyder Swandoo en helt særlig garanti på dette område, som går ud på, at hvis Albert involveres i et trafikuheld, byttes den til en ny. Kvit og frit.*

Vejl. salgspris

Swandoo Albert DKK 2299,-

* I tilfælde af en ulykke skal du registre din Marie-stol i ’Swandoo Product Replacement’-programmet og indsende stolen senest 30 dage efter ulykken.
Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

10. september 2018

Babyalarm, overvågning eller tyverisikring?

Engang var babyalarmer udelukkende audio-overvågning. Dårlig lydkvalitet og interferens var bare noget, man levede med. I dag har de mest moderne og højteknologiske modeller – udover styr på lyden – fået indbygget kamera, så forældre kan videoovervåg ... Læs mere

17. september 2020

Optimal komfort og sikkerhed med ny I-size autostol

Autostolen Marie er en gennemført tryg og behagelig oplevelse for både barn og voksen. Med en 360 graders funktion, så det er nemt at få barnet ind og ud af bilen og 12 positioner, så stolen nemt tilpasses barnet, efterhånden som det vokser.Læs mere