BBQ Everywhere!

Verdens smarteste, letvægtsgasgrill

nomadiQ gasgrillen er smart, elegant og praktisk og kan derfor bruges overalt; campingpladsen, parken, weekendturen eller altanen. nomadiQ er let, transportabel og kompakt – men stadig stor nok til at en grillmiddag for 12!

Klar til brug på under 1 minut!

nomadiQ gasgrillen er klar til brug på under 1 minut. Drej foden, lås den op, fold den ud og sæt den til... så er du klar til at grille.

Mere end bare en grill

nomadiQ er unik sammenlignet med andre transportable grill. Udover at kunne grille på den, kan du nemlig også tilberede andre retter på den. Det innovative, foldbare design har to tilberedningsoverflader, hvor temperaturen kan justeres individuelt. Du kan for eksempel grille dit kød på den ene side og tilberede grøntsager eller koge pasta på den anden.

Kompakt og let

nomadiQ gasgrillen er let at transportere og opbevare. Pga. det unikke, foldbare design er grillen meget kompakt, og da den er lavet af højkvalitets aluminium er den utrolig let. Grillen vejer kun 5,6 kg! nomadiQ er udstyret med et ergonomisk håndtag og kommer med en skulderstrop, der gør den let at tage med overalt. I bilen, campingvognen eller endda på cyklen.

Witt A/S er officiel distributør af nomadiQ i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Gå til nomadiQs hjemmeside

nomadiq Letvægtsdesign

Letvægtsdesign

Ved hovedsageligt at bruge støbte aluminiumsdele, er det lykkedes os at lave nomadiQ grillen med en vægt på kun 5,6 kg. Det for alle at bære.

nomadiq Hurtig og let

Hurtig og let

Lås den op, fold den ud, sæt gassen til og så er du klar! Hvis det tager mere end ét minut – så gør du noget forkert!

nomadiq gastilslutning

Gastilslutning

nomadiQ kan tilsluttes til gasbeholdere med både dyse- og skrueventil. Større gasflasker med en standard 1/4″ gevind kan også bruges.

nomadiq temperaturjustering

Temperaturjustering

De to grillflader kan justeres individuelt. Ideelt til madvarer, der kræver forskellige temperaturer eller har brug for at blive holdt varmt. Du kan selvfølgelig også nøjes med at bruge den ene grillflade.

 

nomadiq transportabel

Transportabel

At skabe den mindst mulige gasgrill har altid været vores hovedprioritet. Sammenfoldet er nomadiQ kun 40cm bred, 36cm høj og 15cm dyb. Så bliver det ikke meget mere transportabelt!

 

nomadiq grilloverflade

Grilloverflade

De to grilloverflader har hver et areal på 730cm2 – det er hele 1460cm2 grillhygge! Sjældent har du brug for meget mere plads.

nomadiq Let at rengøre

Let at rengøre

Ristene har en stærk non-stick belægning, som kan rengøres både i opvaskemaskinen og hånden. Alle hjørner og kanter inde i grillen er også yderst lette at rengøre.

nomadiq Sund madlavning

Sund madlavning

Gasgrillen er en af de sundeste måder at tilberede din mad. En god, direkte varmekilde uden brug af olie eller smør, vil tilberede din mad på ingen tid.

Let at bruge

 

Placér
nomadiQ er meget hurtig klar. Sæt den og drej foden ud. Grillen kan kun åbnes, når foden er drejet ud og på plads.

Fold ud
For at låse nomadiQ op, trækker du knapperne på siden ud og drejer dem. Nu kan du åbne grillen ved håndtaget. Derefter låser du nomadiQ ved at dreje knapperne tilbage på begge sider - så står den stabilt og sikkert.

Tænd
Sæt den Y-formede gasslange på grillen og drej trykregulatoren fast på gasflasken. Grillen kan sættes til både små og store gasflasker. Gassen antændes ved at trykke på tænd-knappen.

Velbekomme!
Når grillen er tændt, vil grillristene være den rette temperaturer på få minutter. Temperaturen kan justeres individuelt for hver side og festen kan begynde. Velbekomme!

Specifikationer

 • Produkttype: Transportabel gasgrill
 • Farve: Mat sort
 • Grilloverflade: 1460 cm2
 • Brænder-effekt: 3,2kW
 • Quick-tilslutning: 2
 • Grill-materiale: Aluminium
 • Rist-materiale: Emaljebelagt stålrist
 • Certificering: EN498/LPG, EN521 Portable LPG, AS2658, CA21.89/21.58

 

 • BTU: 5.450 pr. side
 • Total BTU: 10.900
 • Gastype: Butan/propan
 • Total vægt: 5,6 kg
 • Højde: Sammenfoldet 36 cm / åben 19 cm
 • Bredde: Sammenfoldet 41 cm / åben 41 cm
 • Dybde: Sammenfoldet 13 cm / åben 65 cm

Seneste pressemeddelelser fra nomadiQ

21. februar 2020

Smæk grillen over skulderen

Nu kan du nemt tage grillen med på skovturen, i parken, på altanen, i båden, på stranden, campingpladsen, osv. En ordentlig kvalitetsgrill, vel at mærke. Læs mere