Strong knowhow - Quality products

Witt A/S forhandler og udvikler unikke, innovative og efterspurgte brands og produkter til kunder i hele Norden, England, Irland og Benelux-landene. Vi sælger produkter i alle prissegmenter og er brancheførende inden for udviklingen af innovative produkter med høje specifikationer.

Om Witt

Witt A/S blev grundlagt i 1993, da ’manden bag’ besluttede af bruge sit efternavn som virksomhedsnavn, og at et ekstraværelse i sit hjem fremover skulle fungere som salgskontor. 

Virksomheden startede med salg af hvidevarer i Danmark, men har med tiden udviklet sig til at distribuere og forhandle produkter indenfor en lang række produktkategorier fra hele verden. 

Produkterne bliver bl.a. stadig solgt til de største hvidevarer- og køkkenbutikker, men begrænser sig ikke længere kun til Danmark. Med tiden er distributionen udvidet til hele Norden, England, Irland og fra 2020 også Benelux-landene. Vi har over 139 entusiastiske og dygtige medarbejdere, der leverer og servicerer vores kunder på højt niveau.

Vi er stolte af at kunne samle hele grundlaget for virksomheden inhouse.

Design, kvalitet og innovation

Witt er for dig, der ønsker produkter, hvor funktionalitet, kvalitet og design er topprioriteter. Vi bestræber os på at have fingeren på pulsen i forhold til aktuelle trends og altid være et skridt foran, når det gælder indkøb og udvikling af innovative produkter.

— Allan Witt, CEO & ejer

Alt er inhouse

Hos Witt A/S har vi en solid grundstruktur, hvor alle essentielle funktioner og kompetencer findes inhouse. Det gør det muligt for os hurtigt at byde velkommen til nye brands og produkter, samt tilpasse os kravene til håndteringen af disse.

Salgstræning

Vi uddanner køkken- og hvidevaresælgere over hele Danmark i vores omfattende produktsortiment, ligesom vi giver hands-on oplevelser i vores demo-køkken samt ca. 2600 m2 store showroom.

Marketing

Vores interne marketingafdeling spænder vidt og dækker over både produktion af grafiske materialer som brochurer, messestande og salgsmaterialer samt alt inden for online marketing.

Service

Vores serviceafdeling hjælper kunderne med teknisk assistance og reservedele, og på vores i alt 800 m2 store lager og værksted udfører servicepersonalet reparationer.

Lager

Vi har 9500 m2 moderne lager- og logistikfaciliteter, der sikrer en god lagerstatus og hurtig levering af alle produkter.

Workshop

Vores dygtige håndværkere bygger alt lige fra iøjefaldende butiksdisplays til imponerende messestande og specialdesignet showroominventar, der præsenterer vores brands og produkter bedst muligt.

Showrooms

I vores showrooms finder du alle vores brands, og det er her, at vi sikrer en eksklusiv præsentation af ethvert produkt. Områderne er rummelige med et perfekt overblik. Med et luksuriøst og elegant interiør sikres en optimal oplevelse af produkterne. 

Priser og kreditværdighed

Succesvirksomhed 2021
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kreditværdigheden er bl.a. baseret på data fra Erhvervs- & Selskabsstyrelsen og CVR-registret. Al information er analyseret ud fra en række regler og præsenteret i form af en bedømmelse fra AAA (som den bedste) til C (den dårligste). Witt A/S er fire år i træk blevet tildelt den prestigefyldte Gazelle, som kun tildeles virksomheder, der har haft vækst i mindst fire sammenhængende regnskabsår, og som derved har fordoblet salget i denne tidsperiode. I 2012 kunne kun 50 ud af 830 udvalgte virksomheder kalde dem selv ”Gazeller” i tre sammenhængende år eller mere. I gennemsnit vil omkring 65% kun blive tildelt Gazellen én gang.