Babyalarm, overvågning eller tyverisikring?

Engang var babyalarmer udelukkende audio-overvågning. Dårlig lydkvalitet og interferens var bare noget, man levede med. I dag har de mest moderne og højteknologiske modeller – udover styr på lyden – fået indbygget kamera, så forældre kan videoovervåge deres børn. Og tyverisikre deres hjem.

For mange forældre virker det ekstra betryggende at kunne se barnet, når det efterlades alene i et andet lokale. Derfor er babyalarmer med indbygget kamera blevet ekstremt populære. 

VTech* er anerkendt i hele verden for deres elektriske kvalitetsprodukter, altid med 3 års garanti. De kommer nu med tre spritnye bud på nutidens mest raffinerede babyalarmer.   

VTech babyalarm, model BM5000 

Sensorer i huset kender og bruger mange i dag som en del af overvågningen af hjemmet. Problemet er bare, at alarmen på disse er både høj og enerverende.  Denne nye babyalarm fra VTech har sensorer, og beskeden kommer direkte på forældreenheden – enten som lyd eller tekst – og kan således fungere som tyverisikring af hjemmet.

Der medfølger 2 stk. sensorer (1 bevægelses- + 1 kontaktsensor), så du kan overvåge dit barn og få besked på forældreenheden, hvis der er aktivitet i et rum, foran komfuret, eller hvis barnet har åbnet et vindue, et gitter eller et af køkkenskabene. Du kan tilkoble op til 20 stk. sensorer (bevægelses- eller kontaktsensorer) og dermed få fuld sikring af hele dit hjem (der medfølger som sagt 2 stk, og flere kan tilkøbes separat).  

VTech BM5000 indeholder naturligvis alle gængse funktioner såsom temperaturmåler, vuggeviser, ’talk back’-funktion osv. En indbygget projektor med beroligende nattehimmel kan lulle barnet i søvn. Dette er den eneste babyalarm på markedet med alle de mest populære funktioner samlet i én enhed.  Her er ikke gået på kompromis med noget.

Vejl. salgspris DKK 1299,-

VTech babyalarm, model VM9900 

Med denne model kan du holde øje med børnene – eller indbrudstyvene – på din smartphone, tablet eller på den medfølgende ekstra store touchskærm, som er markedets største (5”).  Kameraet optager i HD-kvalitet, og sætter du micro SD-kortet direkte i kameraet, optages og gemmes alle de bevægelser, kameraet registrerer i rummet. Også ubudne gæster! Men du kan også optage på den medfølgende 5” touch skærm, din smartphone eller tablet og fx dele gode øjeblikke med venner og familie. 

Kameraet styres fra forældreenheden (smartphone, tablet eller den medfølgende skærm) og har infrarød ’night vision’, så du uden problemer kan følge med på alle tidspunkter af døgnet. Med WIFI-forbindelse, så du kan overvåge, uanset hvor du befinder dig. I alt 4 kameraer (se VTech VC990) kan tilkobles skærmen. App’en giver mulighed for flere spændende betjeningsfunktioner.

Vejl. salgspris DKK 1999,-  

VTech babyalarm, model VC990 

Denne model har samme funktioner som VTech VM9900, dog blot en ’stand alone’-kameraløsning, der styres via tablet eller smartphone. Dette kamera kan i øvrigt tilkøbes VC9900, hvis der ønskes et ekstra kamera til den model (max 4 tilkoblede kameraer i alt til VTech VM9900).

Vejl. salgspris DKK 1199,-  

Du bestemmer således, om funktionen er babyalarm, overvågning eller tyverisikring af hjemmet. Teknologien har VTech fuldstændig styr på! 

*) VTech er en af verdens førende elektronikvirksomheder. Deres tradition for kvalitet og knowhow inden for elektriske produkter videreføres i deres serie af babyalarmer. Som eneste leverandør på markedet yder Vtech 3 års garanti på alle alarmtyper – din sikkerhed for et kvalitetsprodukt, der vil holde i hele den periode, hvor der bruges babyalarm. Og priserne er yderst konkurrencedygtige.
Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

3. september 2017

Bryg kaffen direkte i kanden – uden grums

Hvad er mere praktisk end at brygge kaffen i den kande, den serveres i. Problemet med stempelkander er bare, at kaffen hurtigt bliver kold, og der kommer grums i kaffen. Men så har du ikke prøvet P7 fra ESPRO - markedets bedste stempelkande.Læs mere

24. januar 2020

Ny autostol redder børns liv i trafikken

En ny og topsikker babyautostol er netop blevet lanceret på det skandinaviske marked. Der er tale om en 5-dobbelt testvinder, hos både TÆNK, FDM, tyske ADAC, norske Forbrukerrådet og finske Moottori, og i sandhed en stilfuld løsning til moderne famil ... Læs mere