Karriere i Witt

Hos Witt gør alle vores medarbejdere deres ypperste for at levere og servicere på højt niveau. Vi definerer vores værdier gennem de fremskridt, vi skaber for andre. For at opnå vores vision leder vi efter nysgerrige og ambitiøse personer, til at tilslutte sig vores team.

Danmark

Lagerassistent

Vi har travlt, og der er rigtig mange varer, der skal pakkes og forsendes. Vi søger derfor en selvstændig lagerassistent med sans for systematik, orden og effektivitet, som i samarbejde med vores lagerteam på 8 medarbejdere kan varetage de daglige opgaver på vores lager.

Dine primære opgaver

 • Pluk og pak af kundernes ordrer via håndscanner
 • Modtagelse af varer
 • Modtagelse af fragtmænd, aflæsning af biler/lastbiler
 • Tømning af containere
 • Ekspedering af afhentningsordrer
 • Administrative opgaver på lageret

Dine kompetencer

 • Du er frisk, mødestabil med en positiv indstilling
 • Du er struktureret og kan bevare overblikket i pressede situationer
 • Du kan lide at have travlt med mange deadlines
 • Du er serviceminded med gode samarbejdsevner
 • God fysisk form
 • Truckcertifikat
 • Taler flydende dansk

Vi tilbyder

En spændende stilling i en virksomhed i konstant vækst. Witt beskæftiger over 140 medarbejdere; der er fart på hver dag og aldrig langt fra tanke til handling. Du kommer til at indgå i et dynamiske lagerteam, hvor omgangstonen er uformel, og der er højt til loftet. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og du skal kunne lide at arbejde både i teams og selvstændigt under ansvar og evt. arbejde med forskudte arbejdstider.

Løn og øvrige personlige vilkår efter kvalifikationer.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette person. Alle henvendelser bliver naturligvis behandlet fortroligt.

For spørgsmål og yderligere information er du velkommen til at henvende dig til Ib Buelund, tlf. 9629 3337 eller ib@witt.dk


Suomi

Witt etsii tarkkaa ja asiakaspal­veluhenkistä myyntiassistenttia

Haaveiletko työstä, jossa hoidat alan kiinnostavimpien ja innovatiisimpien tuotteiden myynnin tukitoimia?

Witt etsii ulospäinsuuntautuvaa ja huumorintajuista myyntiassistenttia jonka tehtäviin kuuluvat tilausten vastaanotto ja Suomen asiakaspalvelun hoitaminen. Markkinoinnin tukitoimet kuuluvat haetun henkilön toimenkuvaan.

Työ on kokopäiväinen ja vakituinen.

Toimitilamme ja työpiste sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Pasilassa . Työsi on itseohjautuvaa ja toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin , Tanskan pääkonttorin ja tuotepäälliköiden kanssa. Työkavereinasi Suomessa on 6 hengen tiimi.

Sinä olet

 • energinen, sympaattinen ja järjestelmällinen
 • englannin- ja ruotsinkielentaitoinen. Tanskan kielitaito on etu.
 • asiakaspalveluhenkinen niin sisäisissä kuin ulkoisissa asiakaspalvelutehtävissä
 • paineensietokykyinen ja omaat hyvät organisointitaidot
 • itsenäinen ja osaat järjestää päiväohjelmasi tärkeysjärjestykseen
 • palat halusta luoda menestystä.

Me tarjoamme kiinnostavan, itsenäisen aseman kasvuyrityksestä, jolla on vauhtia ja katto korkealla.
Sinulla on hyvät mahdollisuudet työsi sisällön painotukseen, vastuuseen ja tulevaisuuden kehitysmahdollisuuksiin.

Palkka ja muut ehdot neuvotellaan henkilökohtaisesti tasolle, joka vastaa pätevyyttä, työn sisältöä ja vastuualueita. Tarjoamme käyttöösi tarvittavat työvälineet.

Läheta englanninkielinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi 4.6.2021 mennessä sähköpostiin jap@witt.fi 

Työ alkaa 19.7.2021. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti. Kysymyksiä ja lisätietoja varten voit ottaa yhteyttä Suomen myyntipäällikköön Janne Poutiaiseen: jap@witt.fi tai +358 40 530 5091 


iRobot

Fremtidens rengøring tager form

Roomba®- robotstøvsugeren kort­lægger dit hjem og tømmer egen støvbeholder. Med Braava® robot­gulvmoppen kan du sige farvel til den gamle gulvvask. Oplev det perfekte samarbejde mellem Roomba® og Braava®, hvor gulv­vasken automatisk startes efter endt støvsugning.

Liebherr

Design til enhver smag

Med et køle-/fryseskab fra Liebherr er du sikret lang produktlevetid, og med det brede sortiment (f.eks. klassisk rustfrit stål, elegant BlackSteel eller stilren glasfront) finder du let det skab, som harmonerer perfekt ind i dit køkken.

Witt

Strong knowhow - Quality products

Witt udvikler unikke, innovative og efterspurgte hårde hvidevarer, samt små-apparater i både det høje og det lave prissegment, og er brancheførende inden for udviklingen af innovative produkter med høje specifikationer.

Sage

Den ultimative køkkenserie

Prisvindende køkkenudstyr designet til at inspirere og hjælpe dig med at opnå perfekte resultater. Uanset om det drejer sig om espressomaskiner, foodprocessorer eller vaffelmaskiner er alle Sage®-apparaterne innovative, funktionelle, brugervenlige og udstyret med nyeste teknologi.

De Dietrich

MasterChef i eget køkken

Få fuld kontrol over tilberedningen og skab perfekte resultater med De Dietrichs præcisionsteknologi. Uanset om du er amatør eller professionel kok kan du med hjælp fra De Dietrich skabe ægte magi i køkkenet.

Everdure

Everdure by Heston Blumenthal

En grillserie som ingen anden. I tæt samarbejde med designere og teknikere var det Hestons mission at skabe den perfekte, moderne grill. Ved at kombinere nyeste teknologi og designæstetik med brugervenlighed og omtanke, har han skabt en grillserie, der giver dig den akkuratesse, du altid har drømt om.

Segway-Ninebot

Oplev fremtiden for personlig mobilitet

Du kan bruge din segway overalt - til og fra arbejde, når du skal have det sjovt, sammen med andre eller i terrænet. Segway er din personlige transport, der tilpasser sig dine behov - uden at tære på energien!

Brandt

Design - Funktionalitet - Ydeevne

Den nye kollektion fra Brandt består af et innovativt produktsortiment med et elegant og stilrent design. Med Brandt i dit køkken vil du opleve den perfekte frihed til at udleve dine kulinariske fantasier.

TEMINISTERIET

Special-te i gourmetkvalitet

Eksklusiv økologisk te. Inspireret af Østens te-traditioner kombineres gamle skikke med skandinavisk kultur, minimalisme og design. Resultatet er sublime aromaer med multikulturelle noter og et skandinavisk tvist.

Robomow

Let hverdagen og få mere tid med familien

Robomows robotplæneklippere passer ind i alle slags familier og hverdage - den tilpasser sig dig, din familie - og jeres have. Plæneklipperne er designede til at give dig den bedste og mest tidsbesparende plæneklipning nogensinde.

BESV

Intelligente designs der giver værdi

BESV er forpligtet til at skabe førsteklasses elektriske cykler og tilbehør, der kombinerer avanceret teknologi, produktionsinnovation og unikke, stilfulde designs. Alt sammen for at give kunderne en virkelig fantastisk brugeroplevelse.

VBreathe

Helt naturlig renser og afgifter luften

VBreathe designes, udvikles og samles i Australien og kombinerer HEPA-filtrering med deres vigtige VActive Gel-teknologi, for at give verden den mest intelligente, bærbare og effektive indendørs luftrenser, der findes inden for dens kategori.

HYGGE!

HYGGE!

HYGGE! handler om varme, komfort og nærhed – alle de følelser du får fra en perfekt kop kakao eller chai latte. Den lækre serie fra HYGGE! indeholder økologiske chai latte og kakao med spændende smagskombinationer.

ESPRO

Grumsfri kaffe og te med ESPRO-stempelkander

ESPRO-stempelkanderne er designet til omhyggeligt at tage sig af dine præferencer - kaffebønnen eller tebladet - og kombinere dem med det perfekte bryggemiljø.

Witt Dome

Få den ultimative oplevelse i naturskønne omgivelser

2 skønne Domer er skudt op i området i Gødstrup, hvor den ene giver mulighed for store smagsoplevelser i samarbejde med Møller&Damgaard Gastro, og den anden velvære og harmoni i samarbejde med Wessel Yoga.

Fisher&Paykel

Balance, harmoni og enkelhed.

Det er essensen af Fisher & Paykels måde at tænke på. Produkterne skal 'gøre en forskel' - gøre hverdagen enklere, så tiden kan bruges på dét, der virkeligt betyder noget: Familie og venner.

ROIDMI

Giv støvet kamp

ROIDMI står for nyeste teknologi indenfor ledningsfri støvsugning. Høj brugervenlighed, effektiv sugeevne og stilfuldt design. Et design, ROIDMI har høstet mange globale designpriser for.

BEABA

Din personlige specialist inden for babypleje

Det siges, at det ikke er nemt at være forælder… Så hvorfor ikke forenkle voksenlivet? I 30 år har BÉABA været tæt på forældre, ledsaget dem og beroliget dem. Det innovative design, brugervenligheden samt de mange muligheder er med til at gøre nye forældres liv lidt lettere.

InSinkErator

Italiensk designede 3-N-1 armaturer og køkkenkværne

Kogende vand lige ved hånden samt let håndtering af organisk affald fra husholdningen. Nemmere bliver det ikke...

Red Castle

Giv din baby den bedste start på livet

Red Castle babynests er udviklet i samarbejde med hospitaler og klinikker. Et nyskabende produkt baseret på forskning!

Vtech

Markedets bedste babyalarmer og videomonitorer

Hvad enten du ønsker dig en traditionel babyalarm eller den mere avancerede løsning med beroligende nattehimmel, vuggeviser, tovejskommunikation, videomonitor samt infrarødt natkamera har vtech det perfekte produkt til dig.

Ecotronic

Et stærkt produkt til den prisbevidste forbruger.

Ecotronic er et populært hvidevarebrand, hvor der er fokus på enkelthed, stilrent design og betjeningsvenlighed. 'Simple Living' dog uden på noget tidspunkt at gå på kompromis.

iWeech

Den første elcykel med kunstig intelligens

iWeech er udført i et moderne, minimalistisk og kompakt design med rene linier, der appellerer til de fleste. Jo færre knapper eller håndtag du skal administere, jo mere den fri bliver du til at nyde byen og til at fokusere på din kørsel og trafikken.

tex–lock

Innovative og sikre cykellåse

tex–lock er en tekstil-baseret lås, konstrueret af adskillige lag af højteknologiske materiale, som gør den både fleksibel og let, men samtidig lige så sikker som stål. Hver lag tilfører sin helt egen sikkerhed, som modstandsdygtig mod flammer, boltsakse og save.

Cosmo Connected

Mere sikkerhed giver mere frihed

Cosmo Connected har skabt det første aftagelige bremselygte med app-forbindelse, der kan monteres på cykel, hjelm, løbehjul mm. Lyset kombinerer visuel sikkerhed, nødopkald til supportcenter og nødkontakter i tilfælde af uheld og  transmission af GPS-koordinater.

Swandoo

Dedikeret til børnesikkerhed og familielivsstilsløsninger

SWANDOO hjælper familier med at opnå en mere afbalanceret og glad livsstil. Førsteklasses produkter lavet med stor kærlighed. Af forældre til forældre.

T-lab

Velkommen til en verden af pole pole trædyr

Polepole betyder "langsomt langsomt" på Swahili, og beskriver meget godt den process, og tiden det tager at fremstille disse kære små og smukt udførte håndlavede dyr.

Overade

Tag afsted i trafikken uden besvær

Nu skal du ikke længere vælge mellem frihed og sikkerhed. Overade har designet den foldbare hjelm, der passer lige ned i tasken - så kan du nyde den næste tur uden besvær.

Ooni

Alt hvad du har brug for for at lave fantastisk pizza derhjemme

En Ooni pizzaovn er perfekt til dit udekøkken. Siden introduktionen af verdens første bærbare pizzaovn på træpiller tilbage i 2012, har Ooni leveret pizzaovne, der gør dig til den ultimative pizza-kok.

LawnExpert

Perfekte plæner til den rigtige pris

Med den helt nye LawnExpert robotplæneklipper kan du nu realisere dine drømme om din egen personlige havehjælp og være sikret en perfekt klippet græsplæne – til den helt rigtige pris.

Coboc

Motion engineering

En elcykel der ikke ligner en elcykel. Coboc blev skabt ud fra den vision. Nysgerrighed, kreativitet og passion har drevet Coboc siden begyndelsen under mottoet: Motion Engineering.

nomadiQ

nomadiQ gør det lettere at grille - overalt!

Lås op, fold ud, tilslut og du er klar! Letvægtsdesignet (5,6 kg) og den komfortable skulderstrop gør nomadiQ nem at tage med overalt. Hvor vil du tage hen med din nomadiQ BBQ?