TRX

TRX står for "Total-Body Resistance eXercise" og er et af verdens stærkeste brands inden for træningsudstyr. TRX blev udviklet af Randy Hetrick, som i sin tid hos Navy Seals søgte et træningssystem, de kunne bruge, når de var udsendt på mission. Efterfølgende blev systemet videreudviklet til den verdenskendte TRX Suspension Trainer. Firmaet bag udvikler i dag alt fra TRX Suspension Trainere, til funktionelt udstyr, kurser, uddannelser samt hele løsninger til såvel udendørs som indendørs træning - alt sammen i højeste kvalitet.

Hvad er TRX Suspension Training?
TRX Suspension Training er en træningsmetode, hvor du bruger en TRX Suspension Trainer til at udføre øvelser inden for såvel styrketræning, kardiotræning, stabilitetstræning, balancetræning og mobilitetstræning. En TRX Suspension Trainer er et sæt stropper, som hænges op og ved hjælp af enkelte teknikker, får du en effektiv træning af hele kroppen.

Det unikke ved TRX Suspension Traineren er, at du kun har ét ophængspunkt. Uanset hvilken øvelse du laver, vil du blive udfordret på din stabilitet og vil aldrig kunne træne hårdere, end det svageste led tillader. Det er træning med egen kropsvægt og træning i dine egne bevægelser, derfor giver TRX Suspension Training adgang til mange niveauer og målsætninger. Du justerer helt enkelt belastningen i øvelserne ved at justere afstanden til dit ophængspunkt. Herved ændres belastningen i dine øvelser hurtigt. Du vil også hurtigt kunne tilpasse træningen til dagsniveau og målsætning.

TRX Suspension Traineren er oplagt til både indendørs og udendørs træning, hvilket betyder, at du kan tage din TRX med udenfor og hurtigt sætte den op i et træ, et gyngestativ eller en lygtepæl.

Witt A/S er officiel distributør af TRX i Danmark.