Dedikeret til børnesikkerhed og familielivsstilsløsninger

SWANDOO blev til, fordi grundlæggerne som forældre ikke kunne finde den produktkvalitet, de ønskede. Derfor begyndte de at designe og fremstille de produkter, de manglede til deres egne børn. De ønskede at være en smart og omsorgsfuld følgesvend for moderne familier, der forbedrer både forældres og børns trivsel.

Alle produkter er designet, konstrueret, fremstillet og samlet internt - og kombinerer internationalt topdesigntalent med 40 års produktionserfaring. Løbende lanceres førsteklasses produkter og tjenester til moderne familier.

Ambitionen afspejles i logoet: svanen, som repræsenterer det, der er vigtigst. Svaner er kendt for langvarige forhold og for at tage sig rigtig godt af deres familier.

Witt er officiel distributør af SWANDOO i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Læs mere

Seneste pressemeddelelser fra Swandoo

17. september 2020

Optimal komfort og sikkerhed med ny I-size autostol

Autostolen Marie er en gennemført tryg og behagelig oplevelse for både barn og voksen. Med en 360 graders funktion, så det er nemt at få barnet ind og ud af bilen og 12 positioner, så stolen nemt tilpasses barnet, efterhånden som det vokser. Læs mere

24. januar 2020

Ny autostol redder børns liv i trafikken

En ny og topsikker babyautostol er netop blevet lanceret på det skandinaviske marked. Der er tale om en 5-dobbelt testvinder, hos både TÆNK, FDM, tyske ADAC, norske Forbrukerrådet og finske Moottori, og i sandhed en stilfuld løsning til moderne famil ... Læs mere