De Dietrich - en ekspertise uden sidestykke, der omgående vækker lysten til at lave mad.

Siden starten tilbage i det 17. århundrede, har De Dietrich tilbudt en konstant strøm af opfindelser samt innovative og unikke teknologier, som den første ovn til private hjem, pyrolytisk rengøring af ovnen samt dampovnen. I 1990 opfandt De Dietrich den første induktionskogeplade. I 2010 skabte de Piano - den første zoneløse induktionskogeplade, og i 2013 lancerede de HoriZone Chef-induktionskogepladen, der her udstyret med 4 forskellige madlavningsprogrammer samt mange nye innovative funktioner. 

Ekspertisen videregives fra generation til generation, så De Dietrich kan tilbyde en perfektionisme, som sjældent ses andre steder. Inspireret af deres egen historie og arv, og den viden de har opnået gennem generationer er det nye De Dietrich-design lige så meget deres signatur, som det er personificeringen af den franske levemåde.

Drevet af en ustoppelig søgen efter perfektion og kreativitet fokuserer De Dietrich på at benytte materialer af højeste kvalitet. Dette sats er blevet en success for dem, da de har formået at kombinere rent design, innovation og topkvalitetsmaterialer. En ekspertise uden sidestykke, der omgående vækker lysten til at lave mad.

De Dietrich er stolt over at deres produkter har fået tildelt 'Origine France Garantie'-mærket. Denne tilkendegivelse blev skabt af det franske industri-ministerie i 2011, og repræsenterer gennemsigtighed og akkuratesse i informationen om baggrunden og fremstillingen af størstedelen af De Dietrichs produkter. Det er et referencepunkt for forbrugere med de største krav, der søger fremragende og prestigefyldte produkter af den højeste kvalitet.

Witt A/S er distributør af De Dietrich i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Belgien, Luxembourg og Holland.

Seneste pressemeddelelser fra De Dietrich

21. oktober 2020

Innovativ kogeplade med sous vide

De Dietrich har designet en fuldautomatisk kogeplade, som måler tilberedningstemperaturen direkte i gryden ned til én grads præcision. Læs mere

5. marts 2020

Drømmer du også om din egen personlige kok?

De Dietrich har designet en ovnkollektion med et fuldautomatisk tilberedningsprogram. Fortæl ovnen, hvad du ønsker at lave. Læs mere