Everdure by Heston Blumenthal er en grillserie som ingen anden. I tæt samarbejde med designere og teknikere var det Hestons mission at skabe den perfekte, moderne grill.

Ved at kombinere nyeste teknologi og design-æstetik med brugervenlighed og omtanke, har han skabt en serie, som vil føre dig ud i nye oplevelser.

Fra letantændeligt trækul til bekvemmeligheden ved gasgrill, er de alle blevet designet helt fra bunden og op - og vil ændre dit syn på grillmad for evigt.

Heston Blumenthal er en af verdens mest berømte kokke. Han gør aldrig noget lige efter bogen, men tilfører derimod et strejf af eventyr til alt, han beskæftiger sig med - og inspirerer en hel generation af madelskere.

Hans restaurant i Berkshire i England, The Fat Duck, har modtaget internationale hædersbevisninger og er blevet tildelt intet mindre end 3 Michelin-stjerner. Heston selv blev tildelt en hæderspris for at gøre britisk gastronomi ære af Dronning Elizabeth II.

Som medlem af både The Royal Society of Chemistry og The Royal Academy of Culinary Arts, er Heston aldrig én som følger bogen. Ved at udfordre de traditionelle kulinariske grænser for madlavning og tilføre en fornemmelse af barnlig undren samt eventyr til alt, han beskæftiger sig med, har han inspireret en hel generation til at finde nydelse og underholdning i mad. Nu er Heston gået sammen med Everdure for at skabe magi udendørs med et innovativt grillsortiment, som vil gøre det nemt at brillere for alle grillelskere.

Witt A/S er officiel distributør af Everdure i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Thomas Rode

For gourmetkokken Thomas Rode er det at grille den mest autentiske måde at tilberede mad på, for den rå varme stiller andre krav til madlavning på grill, end hvad vi er vant til fra køkkenet. Mød ham her, og få hans bedste tip til at tage din grillmad til et nyt niveau.

Mattias Hundebøll

For journalist og podcaster Mattias Hundebøll er det vigtigt at gøre noget ekstra ud af hverdagsmaden. Det bliver nemmere om sommeren, når familien er samlet i haven omkring grillen. Mød ham her, og få tre gode råd til, hvordan du kan skabe magi i din grillmiddag.

Jon Daniel Edlund

For bage- og madentusiast Jon Daniel Edlund er sommeren – og især det at lave mad udenfor – noget helt særligt: “For mig er køkkenet altid det hyggeligste sted at samles, når jeg har gæster, og grillen fungerer perfekt som det udendørs samlingspunkt, hvor der dufter helt fantastisk.”

 

Seneste pressemeddelelser fra Everdure

30. april 2020

Få en deluxe-grilloplevelse

Det er den ultimative ALT-I-ÉN, hvor ovn, kogeplade, grill samt røge- og dampovn kombineres på intelligent vis i den nye 4K-grill fra Everdure by Heston Blumental. Læs mere

11. marts 2020

4000 år undervejs – fremtidens grill er netop landet

Det er den ultimative ALT-I-ÉN, hvor ovn, kogeplade, grill samt røge- og dampovn kombineres på intelligent vis i den nye 4K-grill fra Everdure by Heston Blumental. Læs mere