Dining in the Dome

Møller & Damgaard Gastro Witt

Få den ultimative smagsoplevelse i naturskønne omgivelser

Dining in the Dome er en gourmet pop-up-restaurant, der åbner på udvalgte dage (ca. 30-40 gange om året), samt et eksklusivt selskabslokale, der kan reserveres året rundt. Besøg vores hjemmeside for inspiration, og reserver bord/lokale allerede nu. Vi garanterer dig en fantastisk oplevelse i skønne omgivelser.

Reserver bord/lokale her

I november 2017 åbnede Dining in the Dome dørene for første gang. Med overvældende succes. Bag konceptet står private dining-virksomheden Møller & Damgaard Gastro og Witt A/S. Event-, selskabs- og pop-up-restauranten ligger i det spektakulære kuppelhus ’Witt Dome’ ved Gødstrup.

At Dining in the Dome har fundet vej til Herning er ikke tilfældigt. Møller & Damgaard Gastro består af herningenseren Thomas Damgaard, der kender alt til byen fra sin opvækst som tredje generation af A Hereford Beefstouw-familien samt Jacob Møller, som er tidligere køkkenchef på Wassim Hallals Michelin-restaurant Frederikshøj i Aarhus.

Mens Møller & Damgaard Gastro står i spidsen for en gourmet-oplevelse på topniveau i pop-up-format, stiller Witt A/S det unikke kuppelhus Domen til rådighed. Det er en stor glæde at kunne bidrage til Hernings status som oplevelsesby og give folk en spiseoplevelse fra øverste hylde i fantastiske omgivelser, inden de skal til koncert eller messe.

Yoga in the Dome

Wessel Yoga

Yoga in the DOME

Mens vores "Dome 2" er ombygget til en eksklusiv pop-up restaurant, er vores "Dome 1" blevet stedet til velvære og harmoni. I samarbejde med yoga-instruktøren Eva Wessel fra Wessel Yoga tilbydes skøn og afslappende yoga, hvor Domen skaber de perfekte rammer.

Læs mere om Yoga in the DOME

Witt Dome

Witt Dome-konstruktionen er utrolig let at bygge

Witt Dome er en prototype bygget på stedet af 80 stk. præfabrikerede træelementer, shingels og blotlagte træbjælker. Domen er bygget efter den tyske German Passive House Standard, som er den højeste standard inden for lavenergi bygninger, og den første certificering af privat beboelse i Kina.

Domen har et naturligt og behageligt indemiljø, som minder om en varm og hyggelig hule, der på samme tid minder om det afrundede tag på en katedral, med den centrale vindeltrappe der fører dig op på første sal. Overalt ser du gennemtænkte deljer, vinkler og kurver. De rustikke, rå træoverflader for dig til at føle dig hjemme med det samme.