Witt

Få den ultimative smagsoplevelse i naturskønne omgivelser

Besøg vores hjemmeside for inspiration, og reserver bord allerede nu. Vi garanterer dig en fantastisk oplevelse i skønne omgivelser.

Læs mere om restauranten her

Yoga in the Dome

Wessel Yoga

Yoga in the DOME

Mens vores "Dome 2" er ombygget til en eksklusiv pop-up restaurant, er vores "Dome 1" blevet stedet til velvære og harmoni. I samarbejde med yoga-instruktøren Eva Wessel fra Wessel Yoga tilbydes skøn og afslappende yoga, hvor Domen skaber de perfekte rammer.

Læs mere om Yoga in the DOME

Witt Dome

Witt Dome-konstruktionen er utrolig let at bygge

Witt Dome er en prototype bygget på stedet af 80 stk. præfabrikerede træelementer, shingels og blotlagte træbjælker. Domen er bygget efter den tyske German Passive House Standard, som er den højeste standard inden for lavenergi bygninger, og den første certificering af privat beboelse i Kina.

Domen har et naturligt og behageligt indemiljø, som minder om en varm og hyggelig hule, der på samme tid minder om det afrundede tag på en katedral, med den centrale vindeltrappe der fører dig op på første sal. Overalt ser du gennemtænkte deljer, vinkler og kurver. De rustikke, rå træoverflader for dig til at føle dig hjemme med det samme.