Uopfordret ansøgning

Er du fagligt stærk, og vil du prøve kræfter af i en sund og fremadstormende virksomhed? Send os en motiveret ansøgning og relevante bilag, hvor du beskriver, hvordan DU kan gøre en forskel for Witt.

Da vi modtager mange uopfordrede ansøgninger, beder vi dig venligst beskrive så præcist som muligt, inden for hvilket fagområde du søger. Når du har sendt din ansøgning, vil vi kontakte dig, såfremt vi finder dine kompetencer relevante til et ledigt job.

Vi opbevarer din ansøgning i seks måneder, hvorefter den vil blive slettet. For spørgsmål og yderligere information er du velkommen til at henvende dig til [email protected]

Send uopfordret ansøgning

Hvorfor Witt?

Witt A/S forhandler og udvikler unikke, innovative og efterspurgte hårde hvidevarer samt småapparater til kunder i hele Norden. Vi sælger produkter i både det høje og det lave prissegment og er brancheførende inden for udviklingen af innovative produkter med høje specifikationer.

100

entusiastiske medarbejdere

Vi har 167 entusiastiske og dygtige medarbejdere, der leverer og servicerer vores kunder på højt niveau. Vi er stolte af at kunne samle hele grundlaget for virksomheden inhouse.

20

års erfaring

Witt A/S blev grundlagt i 1993, da ’manden bag’ besluttede at bruge sit efternavn som det nye virksomhedsnavn og benytte et ekstraværelse i hjemmet som salgskontor.

8

forskellige lande

I dag sælger Witt produkter fra 15 forskellige lande. Produkterne bliver stadig solgt til de største hvidevare- og køkkenbutikker i Norden, UK, Irland og Benelux-landene.