”Street legal” el-løbehjul med smukt og elegant design

Segway-Ninebot, verdens førende producent af personlig elektrisk transport, lancerer nu et nyt sortiment af el-løbehjul, som ikke blot er endnu mere effektive og pålidelige, men som samtidigt er ”street legal” med en maks. hastighed på 20 km/t.

”Street legal” med smukt og elegant design

Markedet boomer af el-løbehjul, og vi elsker dem. El-løbehjulet er miljøvenligt, nemt at transportere, billigt at lade op, oplagt når der skal spares tid, og dagligdagen gøres mere effektiv. Endnu vigtigere er det, at det nu er lovligt at færdes på dem i trafikken, men særlige regler gælder: ”Elektriske løbehjul må højst kunne køre 20 km/t med motorkraft alene”. Derfor har Segway-Ninebot produceret KickScooteren MAX G30D, som opfylder alle regler for elektriske løbehjul. Men ikke nok med det – designet er smukt og elegant samtidigt med at du sikres optimal komfort, stabilitet og ydeevne.

For MAX rækkevidde

Ninebot KickScooteren MAX G30D har en batterikapacitet på 551 Wh, hvilket giver dig maksimal rækkevidde på op til hele 65 km. Dette er markedets længste rækkevidde. KickScooteren MAX G30D er udstyret med en indbygget hurtigopladende AC-adapter for ultimativ komfort.

For MAX komfort

For at reducere vibrationer samt maksimere stødabsorption er MAX G30D udstyret med nyudviklede slangeløse pneumatiske hjul med en 10” diameter (for- og baghjul) for at sikre en mere jævn og stabil køretur - endda på ujævne overflader. Risikoen for punktering er reduceret med en nyudviklet speciel beskyttelsesbelægning inde i hjulene.

For MAX stabilitet

Med en ydeevne på 350 W sikrer MAX G30D en stærk fremdrift på alle typer veje. Det betyder, at MAX G30D kan klare stigninger på op til 20 %, mens baghjulstrækket sikrer optimal acceleration, stabilitet og bremseevne.

Vejl. salgspris

Segway-Ninebot Kickscooter MAX G30D DKK 6.499,-

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

12. juli 2019

Næste generation gokart er her!

Ninebot Gokart er den første gokart nogensinde, der er lavet til drift. Udover dens fodbremse er den udstyret med en mekanisk håndbremse, som ikke blot sørger for at stoppe køretøjet, men som også giver dig muligheden for at drifte.Læs mere

12. maj 2020

JA – gu er det en ebike…

Navnet er Coboc – letvægts-ebikes på bare 10,8 – 17,5 kg med enkel og intuitiv betjening.Læs mere