Næste generation gokart er her!

Den første gokart lavet til drift. Et sikkert hit til teenagere og voksne med "fart i blodet".

Segway-Ninebot er endnu engang klar med et sjovt transportmiddel, som vil fange interessen for enhver teenager og voksen med ”fart i blodet”. Ninebot Gokart er den første gokart nogensinde, der er lavet til drift. Udover dens fodbremse er den udstyret med en mekanisk håndbremse, som ikke blot sørger for at stoppe køretøjet, men som også giver dig muligheden for at drifte. Jo mere du kører, jo bedre bliver du, og jo mere kan du udfordre dig selv.

Spænd selen og forbered dig på en lynhurtig startacceleration fra 0 til 20 km/t inden for bare få sekunder. Med den justerbare ramme og rat kan gokarten tilpasses førerens højde mellem 130 - 190 cm med en maksbelastning på 100 kg.

Med Segway-Ninebot appen kan du forbinde din telefon med dit køretøj og derigennem få adgang til mange forskellige funktioner – såsom indstilling mellem de tre forskellige kørselsformer (Begynder 8km/t, Standard 18 km/t og Sport 24 km/t) og lys samt køretøjsdiagnostik og hastighed. Ninebot Gokart er nem at transportere, idet den hurtigt foldes sammen efter brug og derved passer perfekt ned i en standard størrelse bagagerum.

I modsætning til de fleste gokarts kan Ninebot Gokart bakke ved blot at trykke to gange på bremsepedalen, og med en maksimal hastighed på 24 km/t og en rækkevidde på op til 15 km, kan du skabe mindeværdige oplevelser ved at køre gokart sammen med din venner og familie.

Ninebot Gokart er designet både til børn (14+) og voksne, og kan derigennem være behjælpelig til at øve køreteknik og manøvrering samt til at øge tilliden til egne kørefærdigheder. Alle kan køre sikkert, idet den er udstyret med en sikkerhedssele, og via appen kan gokartens topfart begrænses for uerfarne førere.

Det er sjovt for at køre gokart, og med Ninebot Gokart kan børn som voksne komme på nye spændende oplevelser – hvad end det er med begrænset hastighed eller med fuld fart over feltet, er du sikret en gokart, som giver dig mange sjove timer.

Vejl. salgspris

DKK 10.999,-

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

4. juli 2019

Sage er klar med markedets bedste filterkaffemaskine.

Sage er klar med markedets bedste kaffemaskine. Hvorfor har de fleste filterkaffemaskiner kun én knap? Tænd/sluk. Som om smag og kvalitet ikke prioriteres i en filterkaffemaskine? Denne tankegang har Sage nu for alvor gjort op med.Læs mere

5. september 2019

”Street legal” el-løbehjul med smukt og elegant design

Segway-Ninebot, verdens førende producent af personlig elektrisk transport, lancerer nu et nyt sortiment af el-løbehjul, som ikke blot er endnu mere effektive og pålidelige, men som samtidigt er ”street legal” med en maks. hastighed på 20 km/t.Læs mere