JA – gu er det en ebike…

Navnet er Coboc – letvægts-ebikes på bare 10,8 – 17,5 kg med enkel og intuitiv betjening. Den specialudviklede motor er 100% integreret og tilpasset perfekt til alle modeller. Alt fra konstruktion til elektriske komponenter og softwaren er udviklet af tyske Coboc med fokus på dig og din køreoplevelse.

Er det virkelig en ebike?

Cyklerne er udviklede ud fra et minimalistisk synspunkt – hvor godt design er lig med ”så lidt design som muligt.” Stilren, elegant og med fokus på detaljen påberåber Coboc-cyklen sig aldrig unødig opmærksomhed, men giver dig i stedet den perfekte køreoplevelse med den assistance, du har brug for – diskret, lækkert og smooth.

2-i-1 letvægteren som giver dig endnu større fleksibilitet

Designfilosofien bag Coboc-cyklen: ”Less is more” må siges at være opnået med ebikes på bare 10,8 - 17,5 kg. Herved kan cyklen medtages overalt, og trapper har pludselig ingen skræmmeeffekt. Sammenlignet med traditionelle elcykler er Coboc faktisk 30-45% lettere.
 
Grundet den lave vægt kan Coboc-cyklerne endda bruges som helt almindelige cykler uden assistance. Valget er dit…

Når design og integration går op i en højere enhed

Alle de komponenter der skal til for at lave en ebike – batteriet, motoren og kontrolpanelet– er elegant integrerede i rammen og ved det bagerste hjul. Dette booster ikke blot cyklernes unikke design, men højner samtidigt integrationen, idet alle systemets dele er holistisk udviklede – hvorfor det perfekte match opstår.

Hurtig og long lastning

Opladning sker på bare to timer, og med en rækkevidde på batteriet på hele 70-100 km, kan du roligt sætte dig til rette i sadlen og nyde turen.

Enkel betjening

Som udgangspunkt ligner den ikke en ebike… Den har nemlig intet display på styret, som “sladrer”. Men med ”Less is more” i tankerne har Coboc udviklet egen interface, som er let at tilgå forrest på rammen, og som blot består af power-knap, opladningsport og LED-display.

En verden fuld af muligheder med den integrerede app

Med kort- og navigationsfunktioner, dashboard med hastighed, køre-mode, overvågning af elektriske komponenter, justering af køreprofiler og motorassistance samt supportinfo indeholder appen alt det, du skal bruge for at opnå den perfekte køretur.

Prisvindende Coboc-ebikes

Cyklerne vinder kontinuerligt eftertragtede designpriser, og med det alsidige sortiment findes der en cykel til alle – uanset køn, alder og behov.
 

  • One-serien: Urban, big city, fashion, independent, freedom, fast, modern. Til den yngre målgruppe: 25-45 årige
  • Seven-serien: Urban, city, commuting, business, career, family. Til målgruppen: 35-65 årige
  • Ten-serien: Adventure, power, fast, trekking, sporty, urban, nature. Til målgruppen: 30-55 årige

 

Om Coboc
Oprindeligt var det en ambitiøs drøm for to fysikere og cykelbude: ”At køre på en elektrisk cykel der fungerer rigtig godt og stadig ser forbandet godt ud.” De grundlagde Coboc for at realisere denne drøm. Med passion, kreativitet og stor grundighed i udviklingen konstruerede de den første Coboc-cykel. Den perfekte symbiose mellem funktion og design. En ebike, som er konstrueret og produceret udelukkende af det tyske firma Coboc.

Med et ekstraordinært design fandt firmaet, der blev grundlagt i Heidelberg i 2011, balancen mellem kompleks teknologi og enkel betjening. Uden at gå på kompromis med det væsentlige – nemlig cykelglæden. I dag består sortimentet af ni modeller, og firmaet har 30 ansatte. E-commute er fremtiden - Coboc baner vejen, og sætter standarden for fremtidens ebikes

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

5. september 2019

”Street legal” el-løbehjul med smukt og elegant design

Segway-Ninebot, verdens førende producent af personlig elektrisk transport, lancerer nu et nyt sortiment af el-løbehjul, som ikke blot er endnu mere effektive og pålidelige, men som samtidigt er ”street legal” med en maks. hastighed på 20 km/t.Læs mere

28. maj 2020

Mere fleksibil‚ sikker og synlig i trafikken

Med de intelligente lygter fra Cosmo Connected™ skaber du nemt og hurtigt mere sikkerhed for dig selv, når du færdes i trafikken – uanset om det er på løbehjul, cykel, knallert, scooter eller motorcykel. Monter lygten på hjelmen og du er ”good to go” ... Læs mere