Segway-Ninebot introducerer Premium KickScootere – de mest kraftfulde og teknisk avancerede el-løbehjul nogensinde

Segway-Ninebot er fortsat markedsførende inden for el-løbehjul. Grundet stadigt skiftende forbrugerbehov udvider Segway-Ninebot nu sit allerede omfattende sortiment.

Danmark 1. marts 2022 - Med introduktionen af smartere funktioner, et bredere sortiment og slankere design samt med brugen af adskillige nye teknologier, fortsætter Segway-Ninebot sin dominerende fordel på dette område. Lanceringen inkluderer den spændende nye Ninebot KickScooter D-serien, en efterfølger til ZING-serien og to Premium Segway KickScooter-serier: P-serien og GT-serien.

Den helt nye Ninebot KickScooter D-serie – pendling gjort nemt og billigt

Den nye Ninebot D-serie er dedikeret til forbrugerglæde. Serien består af tre modeller, der skræddersyet til forskellige behov. Modellerne hedder D18E, D28E og D38E – tallet i modelnumrene refererer til rækkevidden for hver model. Derudover adskiller de sig på kraft, evnen til at klare stigninger, batterikapacitet og opladningstid. De er udstyrede med 10” luftdæk med anti-skrid for bedre vejgreb samt en mere behagelig køreoplevelse. Det dobbelte bremsesystem som består af en elektronisk bremse forrest og en tromlebremse bagerst giver dig større sikkerhed. Ninebot D-serien er hidtil Segway-Ninebots mest prisbillige KickScooter. Farven er sort med en frisk rød nuance. Hertil matcher: Ninebot ZING C15E, et nyt el-løbehjul tilsigtet unge mennesker.

Segway KickScooter P65: pendling med højere ydeevne

Segway KickScooter P65 udgør den nye standard for pendling. Den har en rækkevidde på op til 65 kilometer og specialdesignede 10,5” SegPower CrossSeason-dæk, hvilket sikrer dig et skridsikkert og optimeret vejgreb, uanset vejrforholdene. Desuden to slags bremsesystemer, en skivebremse på forhjulet og en elektronisk bagbremse, samt baghjulstræk for endnu bedre køreoplevelse. Den er ydermere udstyret med adskillige smarte funktioner. Som fx NFC-teknologien, der bl.a. giver dig muligheden for at låse/låse din KickScooter op med din smartphone. Derudover giver det integrerede for- og bagblinklys på E-modellen en endnu sikrere kørsel.

Segway KickScooter P100S: pendling to the max!

Segway KickScooter P100S har en imponerende rækkevidde på op til 100 km på en enkelt opladning. Den er udstyret med specialdesignede 10,5” anti-skrid SegPower CrossSeason-dæk, der takket være et gelelag inde i dækkene minimerer risikoen for punktering. Derudover vil for- og bagstøddæmpere samt tre bremsesystemer (forhjul: skive, baghjul: skive og elektronisk) resultere i en mere jævn og sikker kørsel. Alle de smarte funktioner som NFC-teknologi, integrerede blinklys og meget mere kombineres for at skabe en overlegen køreoplevelse.

Segway GT-serien: Premium og High-tech

Segway KickScooter GT1E løfter niveauet for el-løbehjul. Den har en tophastighed på op til 25 km/t og en rækkevidde på 70 km. Den klarer en maks. belastning på 150 kg og er udstyret med baghjulstræk for en overlegen oplevelse. Derudover har den en skivebremse forrest og en elektronisk bagbremse, 11,5-tommer store slangeløse pneumatiske dæk, der reducerer risikoen for punkteringer. Den har ydermere integrerede blinklys og, unikt for GT1E, et cool fuldfarvet LED-display.

Segway KickScooter GT2E: den ultimative KickScooter-crossover

Segway KickScooter GT2E er den mest kraftfulde og avancerede KickScooter, der nogensinde er lanceret, med en rækkevidde på op til 90 km. Det er den bedste terrængående KickScooter, takket være dens for- og bagstøddæmpere med justerbar hydraulisk affjedring. Dual-motorerne giver dig muligheden for mere en atletisk håndtering, fyldt med kraft og adrenalin. Fra 0 til 48 km/t på under fire sekunder og en tophastighed på 70 km/t til brug på private baner. Den klarer en maks. belastning på 150 kg og er udstyret med tre bremsesystemer (forhjul: skive, baghjul: skive og elektronisk) for optimeret sikkerhed. Slutteligt byder den på integrerede blinklys og verdens første gennemsigtige PMOLED-display på et el-løbehjul.   

Et nyt specialtilbehør til fuldendelse af din KickScooter

Vi introducerer et specielt blinklystilbehør med et trådløst unikt design for at øge din sikkerhed på vejen. Blinklyset kan placeres på både for- og bagsiden af KickScooteren og er kompatible med de fleste af Segway-Ninebot KickScootere, der er tilgængelige på markedet. Perfekt til yderligere trafiksikkerhed ved brug af en KickScooter på offentlige veje.

Kommer snart: en ny eScooter…

I marts 2021 lancerede Segway-Ninebot innovative eScootere og eKnallerter i L1e kategorien. I anden halvdel af 2022 kommer vi til at lancere en ny model i L3e-kategorien med endnu flere smarte funktioner, der giver en brugeroplevelse i særklasse. Stay tuned for yderligere information.

Tilgængelighed

I marts 2022 vil Ninebot KickScooter D-serien være tilgængelig for forudbestilling på webshoppen, hvorefter de bliver tilgængelige i butikkerne. I Q2 lanceres vores første GT-model, Segway KickScooter GT1E. P65 og GT2E vil efterfølgende blive tilgængelige i begyndelsen af Q3, og P100S i Q4.

 

 

 

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

7. december 2021

I mørket bliver alting lyst

På cyklen har din sikkerhed største prioritet. Du skal have tilstrækkeligt lys til at kunne se og navigere i dine omgivelser, samtidigt skal du være 360° synlig i trafikken. Er uheldet ude, har du brug for hurtig hjælp. Med en Livall cykelhjelm får d ... Læs mere

4. oktober 2022

Segway-Ninebot udvider sortimentet af Premium KickScootere med P65I

Med den nye Segway KickScooter P65I kommer du til at opleve en helt ny form for premium pendling på el-løbehjul, hvor køreegenskaber og sikkerhed sætter prikken over i-et.Læs mere