I mørket bliver alting lyst

På cyklen har din sikkerhed største prioritet. Du skal have tilstrækkeligt lys til at kunne se og navigere i dine omgivelser, samtidigt skal du være 360° synlig i trafikken. Er uheldet ude, har du brug for hurtig hjælp. Med en Livall cykelhjelm får du alt det, og mere til…

Den prisvindende Livall EVO21 smart-hjelm med brugervenlig og intelligent app giver dig en unik 3-i-1 tryghed, som giver dig den sikkerhed, du har brug for på cyklen – uanset om du er til korte ture ud i det blå eller er toptrænet motionist.

360 ° synlighed

Med EVO21 får du optimal synlighed i trafikken, idet hjelmen er udstyret med et kraftigt for- og baglys samt blinklys og stoplys, der er synligt fra alle vinkler. Forlygten lyser i en 41 ° vinkel, hvilket giver dig perfekt lys uanset din position på cyklen.

Luftig letvægter

Livall EVO21 tilbyder op til 30 % mere ventilation i forhold til tidligere modeller, og med en vægt på blot 350 g sikres en let og behagelig køretur.

Maksimal sikkerhed

Livall hjelmene er udstyrede med en patenteret SOS-teknologi, hvilket betyder, at din valgte kontaktperson øjeblikkeligt modtager besked i form af en SMS med GPS-koordinater, hvis du er ude for et fald/uheld. EVO21 er ydermere udstyret med håndfri mobilbetjening.

Livall tilbyder et bredt sortiment af prisvindende cykelhjelme, som alle karakteriseres for lækkert design, høj kvalitet, optimal komfort samt maksimal sikkerhed. Med Livall får du en hjelm som både du og dine medtrafikanter vil elske.

Vejledende udsalgspris

Livall EVO21: DKK 999,-

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

2. marts 2021

Den foldbare cykelhjelm

Med Plixi FIT får du alle fordelene ved en standardcykelhjelm samt muligheden for at folde den sammen til en tredjedel af sin normale størrelse efter brug. Genialt!Læs mere

1. marts 2022

Segway-Ninebot introducerer Premium KickScootere – de mest kraftfulde og teknisk avancerede el-løbehjul nogensinde

Segway-Ninebot er fortsat markedsførende inden for el-løbehjul. Grundet stadigt skiftende forbrugerbehov udvider Segway-Ninebot nu sit allerede omfattende sortiment. Læs mere