Segway-Ninebot udvider sortimentet af Premium KickScootere med P65I

Med den nye Segway KickScooter P65I kommer du til at opleve en helt ny form for premium pendling på el-løbehjul, hvor køreegenskaber og sikkerhed sætter prikken over i-et.

Danmark, 4. oktober 2022 – Segway-Ninebot er en high-tech virksomhed og en af verdens førende producenter af elektrisk mobilitet. Med brugen af teknologisk mikromobilitetsinnovation sikres fremragende køreoplevelser. Segway-Ninebot, der har nået en stor milepæl med 10 millioner producerede KickScootere, opgraderer endnu engang sortimentet og præsenterer nu Segway KickScooter P65I.

Segway KickScooter P65I: Den perfekte pendler-følgesvend
Med en nem foldemekanisme (tager blot 3 sekunder), en maksimal hastighed på 20 km/t og en rækkevidde på op til 65 km kan Segway P65I betragtes som en bekvem, hurtig og sikker pendlingsløsning. Den kraftige motor er placeret i baghjulet, og med en maksimal effekt på 980 W klarer den samtidigt stigninger på op til 22%. Med en opladningstid på bare fire timer samt det nye ergonimiske design med høj ramme, bredt styr og fodstøtte garanteres du en premium køreoplevelse, hvor sikkerheden er i top.

Premium-specifikationer for et højkvalitetseventyr
Segway P65I er udstyret med nye store SegPower Cross-dæk (10,5” for & bag), som er særligt udviklet til helårbrug. Sammenlignet med andre modeller er vejgrebet med SegPower Cross-dæk væsentlig forbedret for at undgå udskridning på vådt og glat føre. For at øge din synlighed i forskellige lysforhold er den nye model udstyret med et ikke-blændende 10W LED forlys samt DRL-lys (Daytime Running Light), som gør dig synlig på alle tidspunkter af døgnet. De integrerede blinklys (for og bag) kombineret med Dual-bremsesystemet (skivebremse forrest og elektrisk bremse bagerst) sikrer dig en endnu større pendlersikkerhed. Grundet et solidt og kraftigt design klarer P65I en maks. belastning på 120 kg.

Ny pendlerstandard med smarte features
For at forbedre din brugeroplevelse er P65I udstyret med nye smarte features. Du kan enten benytte NFC tag eller Segway-Ninebot-appen til at låse KickScooteren op. Elektroniske enheder kan oplades under hele turen via USB C-porten, og med den indbyggede ladeindikator foran på P65I er det blevet nemmere at følge batteristatus under opladning (Grøn – fuldt opladet, Orange – oplader, Rød – næsten afladet).   

--

Om Segway-Ninebot
Med missionen om at "forenkle menneskers bevægelse, samt at gøre livet mere bekvemt og interessant", har Segway-Ninebot haft stort fokus på servicerobotter og intelligent kort-distance transport. Med verdensberømt intellektuel ejendomsret udvikler og forbedrer Segway-Ninebot løbende sine produkter for derved at kunne tilbyde nye mikromobilitetsløsninger i storbyer rundt om i verden. For mere information, besøg www.segway.com.

SEGWAY og Segway ‘flyguy’-logoet er registrerede varemærker af Segway Inc. Varemærker, der ikke ejes af Segway, tilhører deres respektive ejere som angivet.

Vejl. udsalgspris

  • Segway P65I: DKK 9.999,-

 

Segway P65I er tilgængelig primo november.

 

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

30. september 2021

Den nye F-serie Ninebot KickScooter er med pneumatiske, slangeløse dæk og et FRESH design

Segway-Ninebot, den førende globale producent af mikromobilitetsløsninger, lancerer sin nydesignede F-serie KickScootere. Læs mere

27. februar 2023

Segway-Ninebot lancerer ny eScooter, ny Gokart og 4 nye KickScooter-serier

Med de nye modeller styrker Segway-Ninebot ikke blot sin position inden for mikromobilitetsløsninger men går samtidigt ind på nye markeder i 2023. Læs mere