Sage er klar med markedets bedste filterkaffemaskine.

Hvorfor har de fleste filterkaffemaskiner kun én knap? Tænd/sluk. Som om smag og kvalitet ikke prioriteres i en filterkaffemaskine? Denne tankegang har Sage nu for alvor gjort op med.

Sage Precision Brewer

Til dig, der elsker en kop godt brygget filterkaffe, er det her en virkelig god nyhed. Holder du af kvalitet og design er nyheden endnu bedre. En flot filterkaffemaskine i uovertruffen kvalitet med mange fede indstillinger. Fra Sage.

Sage er i forvejen kendt for at producere nogle af markedets bedste espressomaskiner. Nu lancerer de deres første filterkaffemaskine; Sage the Precision Brewer. Den er både STOR (1,8 liter), HURTIG (markedets hurtigste drypfilter), PRÆCIS (temperaturstyring) - og med et væld af certificeringer.

Uanset om du er til hurtigbrygget kaffe, koldbrygget kaffe, langsom, stærk, iskold eller måske din helt egen favoritkaffe, kan Sage the Precision Brewer opfylde dine ønsker. Derudover er den super brugervenlig og med de 6 forprogrammerede valg, så du bare skal koncentrere dig om at nyde din gode kaffe.

Lav din egen Cold Brew kaffe

’Cold Brew’ er blevet utroligt populært. Som navnet indikerer, brygges kaffen med koldt vand. Det tager markant længere tid (4-24 timer), men giver til gengæld også nogle helt andre smagsnuancer. Mere blød, frugtig og sød, og uden den beske syre, som man oftere kan opleve ved almindelig kaffebrygning. Cold Brew er blot ét ud af 6 programmer, du kan vælge.

En perfekt balanceret ”Gold Cup” er et andet valg. Som en af de første i verden har Sage the Precision Brewer udmærket sig som ’ECBC-kaffemaskine’*, dvs. filterkaffemaskinen er godkendt efter helt særlige standarder, som kun meget få kaffemaskiner kan tilbyde. Du er med andre ord sikret en optimal aromaudvikling og maksimal smagsoplevelse.

Du kan både brygge en kop og en kande. Sage Precision Brewer vil være i butikkerne medio september.

Sage Precision Brewer

  • 6 forskellige bryggeformer
  • Passer til de fleste filtertragte
  • Lever op til ECBC-standarder
  • Fantastisk kaffe hver gang
  • Holder kaffen varm i praktisk termokande

Vejl. priser

DKK 2.499,- (m/termokande)
DKK 1.999,- (m/glaskande)

Gå på opdagelse i Sage-verdenen og oplev et produktsortiment, som inkluderer alt fra espressomaskiner over blendere til brødristere. Alle med unikke og integrerede specialfunktioner. I uovertruffen, æstetisk design og kvalitet. Altid gennemtænkt ned til hver en detalje!

*) European Coffee Brewing Centre (ECBC) er en organisation, som arbejder for at højne kvalitets- og vidensniveauet, både hos professionelle aktører i kaffebranchen og private forbrugere.
Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

3. september 2017

Bryg kaffen direkte i kanden – uden grums

Hvad er mere praktisk end at brygge kaffen i den kande, den serveres i. Problemet med stempelkander er bare, at kaffen hurtigt bliver kold, og der kommer grums i kaffen. Men så har du ikke prøvet P7 fra ESPRO - markedets bedste stempelkande.Læs mere

28. august 2020

Tillykke til Mumitroldene

Hvis du var barn i 1970’erne, husker du helt sikkert Mumitroldene fra bl.a. TV. De små, hvide troldevæsener fra Mumidalen har fascineret børn og voksne i flere generationer – og storhitter stadigvæk. Ikke mindst som te!Læs mere