Er du SMART, så spring på en Segway eScooter/eKnallert

Med Segways nye eScootere/eKnallerter bliver det nemt for dig at skifte til el. Det elegante, iøjnefaldende design, brugen af de nyeste innovative teknologier, den lydløse kørsel med en hastighed på op til 25 eller 45 km/t og en rækkevidde på 75 - 140 km på én opladning, gør valget nemt.

Segway eScootere/eKnallerter er den nye, miljøvenlige og smarte måde at komme rundt på. Du får den hurtige, elektriske acceleration, nem opladning via stikkontakt, LED-farveskærm på styret, kontrol via din smartphone samt uovertruffen køreglæde og sikkerhed.

Med det innovative RideyGo!-system og Segway-Ninebot-appen får du en eScooter/eKnallert, der giver dig et væld af fordele. Airlock-systemet søger for, at din Segway eScooter/eKnallert automatisk låser, når du bevæger dig væk og låser op igen, når du kommer tilbage. Du behøver ikke lede efter din nøgle eller smartphone i lommen – bare sæt dig op, tryk på TÆND og kør!

Med appen får du derudover alle relevante oplysninger om din eScooter/eKnallert; hvor du parkerede, hvor lang rækkevidde du har tilbage, data fra hver tur etc.

Din Segway eScooter/eKnallert er elektrisk drevet ved hjælp af et litiumbatteri, som let afmonteres. Det betyder, at du kan tilslutte det til stikkontakten derhjemme eller på arbejdspladsen for opladning, og derfor ikke behøver at have et strømstik, der hvor du parkerer. Nemmere bliver det ikke.

Med den innovative placering af batteriet, Smart Battery Management-systemet, AHRS-tyverisikringen, de avancerede sikkerhedsfunktioner, den store LED-farveskærm samt det kraftige LED-lys er du ikke bare SMART, men samtidig sikret en førsteklasses køreoplevelse.

Specifikationer

Segway eKnallerten fås i en 25 km/t samt en 45 km/t model, i fem lækre farver.

Segway eScooterne fås i tre forskellige modeller i en 25 km/t samt en 45 km/t udgave og i forskellige farver. Herved har du muligheden for at vælge den klassiske Jet Black, den elegante Atlantic Blue eller den kække Intense Red eScooter.

 Valget er elektrisk, og det er dit…

Vejl. udsalgspriser

  • Segway eKnallert: Vejledende udsalgspris DKK 15.999, -
  • Segway eScooter: Vejledende udsalgspriser fra DKK 21.999
Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

5. september 2019

”Street legal” el-løbehjul med smukt og elegant design

Segway-Ninebot, verdens førende producent af personlig elektrisk transport, lancerer nu et nyt sortiment af el-løbehjul, som ikke blot er endnu mere effektive og pålidelige, men som samtidigt er ”street legal” med en maks. hastighed på 20 km/t.Læs mere

30. september 2021

Den nye F-serie Ninebot KickScooter er med pneumatiske, slangeløse dæk og et FRESH design

Segway-Ninebot, den førende globale producent af mikromobilitetsløsninger, lancerer sin nydesignede F-serie KickScootere. Læs mere