Den nye F-serie Ninebot KickScooter er med pneumatiske, slangeløse dæk og et FRESH design

Segway-Ninebot, den førende globale producent af mikromobilitetsløsninger, lancerer sin nydesignede F-serie KickScootere.

Ny F-serie, Powered by Segway

Ninebot KickScooter F-serien er udstyret med det stilrene Segway-signaturdesign, tilsat et strejf af friskhed gennem energiske orange nuancer og en forbedret ramme. De 10” store pneumatiske, slangeløse dæk og det kraftfulde bremsesystem sikrer en forbedret køreoplevelse samt større sikkerhed og længere levetid.


Vælg det el-løbehjul, der passer dig bedst: F20D, F30D or F40D

Ninebot KickScooter F-serien består af flere forskellige modeller, der giver dig muligheden for at vælge præcis det el-løbehjul, der passer til dine behov.
Alle modellerne er udstyrede med en maksimal hastighed på op til 20 km/t, et slankt farvedisplay, sikkerhedsfunktioner såsom certificerede E-MARK- og Z-MARK-reflekser, LED-lys og en ringeklokke. KickScooterne giver dig valget mellem tre køre-modes og en gå-mode for at kunne tilpasse sig forskellige vejforhold og brugerscenarier. De forskellige modeller tilbyder forskellige valgmuligheder inden for rækkevidde på en enkelt opladning (F20D op til 20 km; F30D op til 30 km og F40D op til 40 km) samt forskellige motoreffekter og bedre egenskaber i forbindelse med stigninger.


Øvrige features og specifikationer

Ninebot KickScooter F-serien er udstyret med et bremsehåndtag, der styrer både den elektroniske bremse (forhjul) og skivebremsen (baghjul), herved sikres en effektiv, stabil og sikker opbremsning. Derudover sikrer Segways miljøvenlige energigenvindingssystem, at ingen strøm går til spilde, og Smart Battery Management-systemet (BMS) holder et vågent øje med batteriets ydeevne og holdbarhed. Sidst men ikke mindst er batteriet placeret i fodstøtten for et lavt tyngdepunkt, hvilket bidrager til forbedret kørestabilitet samt sikkerhed.

10” store dæk

Ninebot KickScooter F-serien bruger 10” store dæk, som absorberer stød og forbedrer køreoplevelsen betydeligt med større komfort og stabilitet. Alle tre modeller har unikke slangeløse pneumatiske dæk med et ekstra gelélag på indersiden, hvilket reducerer risikoen for punkteringer betydeligt. 

Om Segway-Ninebot

Med missionen om at "forenkle menneskers bevægelse, samt at gøre livet mere bekvemt og interessant", har Segway-Ninebot haft stort fokus på servicerobotter og intelligent kort-distance transport. Med verdensberømt intellektuel ejendomsret udvikler og forbedrer Segway-Ninebot løbende sine produkter for derved at kunne tilbyde nye mikromobilitetsløsninger i storbyer rundt om i verden. For mere information, besøg www.segway.com.

SEGWAY og Segway ‘flyguy’-logoet er registrerede varemærker af Segway Inc. Varemærker, der ikke ejes af Segway, tilhører deres respektive ejere som angivet.

 

Vejledende udsalgspriser:

  • F20D: DKK 3.499,-
  • F30D: DKK 4.499,-
  • F40D: DKK 4.999,-
Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

14. september 2021

Er du SMART, så spring på en Segway eScooter/eKnallert

Med Segways nye eScootere/eKnallerter bliver det nemt for dig at skifte til el. Det elegante, iøjnefaldende design, brugen af de nyeste innovative teknologier, den lydløse kørsel med en hastighed på op til 25 eller 45 km/t og en rækkevidde på 75 - 14 ... Læs mere

4. oktober 2022

Segway-Ninebot udvider sortimentet af Premium KickScootere med P65I

Med den nye Segway KickScooter P65I kommer du til at opleve en helt ny form for premium pendling på el-løbehjul, hvor køreegenskaber og sikkerhed sætter prikken over i-et.Læs mere