To klipper bedre end én

Robomow præsenterer to nye RK-modeller – den professionelle hjælper med Dual-klippesystem

Danmark, forår 2022. Haven har mange anvendelsesmuligheder – pynt, afslapning, leg, sport, sjov, hyggelige sammenkomster med familie og venner etc. – kun fantasien sætter grænser.

Den hyppige brug af haven forudsætter en sund, tyk og dejlig grøn græsplæne, som samtidigt kræver så lidt vedligeholdelse som overhovedet muligt.

I mere end 25 år har Robomow udviklet robotplæneklippere, der passer plænen for dig, så du har mere tid til det, du gerne vil. Med udgangspunkt i de gode testresultater RK-modellerne har vundet på verdensplan i 2021, som bl.a.  ”Bedst i test” fra det danske Forbrugerrådet TÆNK og det svenske Råd & Rön, samt Testvinder i danske AOD’s test, får Robomow-familien nu selskab af to nye modeller: RK3000 Pro og RK4000 Pro.

Hvis du ønsker en perfekt klippet græsplæne, nye smarte funktioner samt en endnu bedre ydeevne, er de nye RK-modeller det perfekte valg. "Brugervenlighed" karakteriserer de nye robotplæneklippere, idet opsætning, brug og vedligeholdelse klares nemt og ubesværet. Pro-modellerne imponerer yderligere med optimerede klippefærdigheder.

Højere ydeevne takket være det innovative Dual-klippesystem

De nye modeller er særligt velegnede til store plæner større end 2.000 m2. Idet RK3000 Pro kan klare plæner med en størrelse på op til 3.000 m2, og RK4000 Pro klarer plæner på op til 4.000 m2, åbnes nye muligheder for brugen af robotplæneklippere på store græsplæner.

RK3000 Pro er udstyret med et 7,65 Ah litium-ion batteri, og har en maksimal driftstid på 90 min. RK4000 Pro med et 10,2 Ah litium-ion batteri, og en maksimal driftstid på 120 min. Begge modeller er udstyrede med kulfrie motorer og er særdeles støjsvage (under 64 dB(A)), hvilket gavner både dig og naboen.

Det nye Dual-klippesystem består af to side-by-side klippeblade med i alt otte forskudte knive. Herved fordobles klippebredden til 42 cm sammenlignet med tidligere RK-modeller. Det fjederophængte klippesystem med variabel klippehøjde på 20-100 mm får hurtigt klaret plænen, selv på ujævnt terræn. Robotplæneklipperne klarer skråninger på op til 45 %. De kraftige "All-terrain Wheels" giver maksimalt greb og manøvredygtighed.

Yderst praktisk: Takket være det innovative kantklip klipper alle nye RK-modeller automatisk ud over hjulbredden, og robotterne drejer jævnt og ubesværet, når kanten af plænen nås, hvilket sikrer pænt klippede kanter og en fejlfri finish.

360 grader sensoren sørger for, at robotplæneklipperne registrerer forhindringer i alle retninger og dygtigt undgår dem. Top professionelt.

Komfortfunktionerne, såsom nem programmering via appen samt den praktiske 4,3” LCD-farveskærm med touch, er ikke kun visuelt imponerende, men multifunktionelle. Via touch-skærmen guides du trin-for-trin igennem første ibrugtagning. Begyndende med grundlæggende indstillinger såsom tid og dato, hjælper funktionen også med at tilføje fx underzoner, og til sidst testes kanttråden for at sikre korrekt placering.

Vedligeholdelsesarbejdet er væsentligt reduceret på RK-modellerne, idet rengøring af klippesystem og hjul foregår automatisk.

Endnu større komfort med WarrantyExtensionPLUS

På alle robotplæneklippere inden for RK-serien kan du opnå en forlænget garanti med WarrantyExtensionPLUS.

3+1 forlængelse
Med WarrantyExtensionPLUS kan garantien på alle RK-modeller forlænges gratis med et år. Hvordan virker det? Det er nemt og ukompliceret. Registrer plæneklipperen på https://www.robomow.com/support/extendedwarrantyplus, og aktiver ExtendedWarrantyPLUS aktiveres senest 3 måneder efter købsdatoen.

Garantiforlængelsen begynder, når producentens garanti udløber og udvider dermed Robomows garantidækning fra 3 til i alt 4 år fra købsdatoen.

Guaranteed PLUS
Robomows garanti dækker skader forårsaget af fejl i design og materialer samt arbejdsløn. Ud over garantibetingelserne dækker WarrantyExtensionPLUS yderligere risici såsom tyveri samt skader forårsaget grundet hærværk. Den ekstra dækning i PLUS-garantien gælder fra registrering af robotten (tidligst på købsdatoen).

For yderligere information om WarrantyExtensionPLUS og dets mange fordele, besøg https://affinitytechnology.willistowerswatson.com/salesv2/?sname=robomow

Mens de nye Robomow RK-modeller passer og plejer plænen til perfektion, er der mere tid til de ting, der virkelig tæller - som familie og venner.

 

 

Om Robomow®

Robomow®, et Stanley Black & Decker-brand, blev grundlagt i 1995 af Even Yehuda i Israel. Takket være Robomows fokus på udviklingen af førsteklasses robotplæneklippere er de i dag et af de førende brands inden for robotplæneklippere.

Priser og tilgængelighed

De nye RK-modeller er tilgængelige i løbet af foråret 2022.

 

  • Vejl. udsalgspris, RK3000 Pro: DKK 18.999,-
  • Vejl. udsalgspris, RK4000 Pro: DKK 21.199,-
Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

24. marts 2021

Helt nye robotplæneklipper-serier

Robomow udvider nu med 2 helt nye serier Robomow RT-serien samt Robomow RK-serien. Ens for begge serier er, at de er udstyrede med funktioner, der gør en forskel i dit liv.Læs mere

10. maj 2022

Slut med kanttråd med den nye Segway Navimow robotplæneklipper

Den bevæger sig støjsvagt og præcist gennem komplekst terræn uden behovet for kanttråd, er udstyret med innovative funktioner samt en brugervenlig app med indstilling af off-limit zoner. Læs mere