Slut med kanttråd med den nye Segway Navimow robotplæneklipper

Den bevæger sig støjsvagt og præcist gennem komplekst terræn uden behovet for kanttråd, er udstyret med innovative funktioner samt en brugervenlig app med indstilling af off-limit zoner.

Segway, som hidtil har været kendt for sine mikromobilitetsløsninger (bl.a. el-løbehjul), går for første gang ind på Outdoor-markedet med robotplæneklipperen Navimow, og håber herved at vinde fodfæste med den innovative robot. Segway Navimow blev præsenteret og annonceret sidste efterår, og nu er de første enheder på vej til Europa. I Danmark, Sverige og Norge forventes de at være tilgængelige primo juni.

Danmark, maj 2022, Segway revolutionerer markedet for robotplæneklippere. Hvor de fleste kommercielt tilgængelige enheder i dag kun fungerer med tilpasset kanttråd, lover Segways Navimow en perfekt klippet plæne uden kanttråd. Suppleret med den iF Gold Award-vindende app bliver det let som en leg at opnå den bedst mulige plænepleje.

Brugervenlig app
Udover det kraftige design leveres Navimow med en specialdesignet app, der gør arbejdet endnu lettere for dig.

Den har en forenklet interface, der gør det nemt at lave indstillinger, oprette kort samt administrere tidsplaner osv. Ændrer du på havens udseende, fx laver nye blomsterbede, kan du nemt og bekvemt oprette off-limit-zoner via appen, som Navimow ikke krydser.

Tidligere på året skilte appen sig ud fra over 10.000 produkter/projekter og modtog iF Gold Award med tilhørende begrundelse: "Fokus er på brugeroplevelse i alle processer fra indstillinger til vejledning og kontrol. Dette er den rigtige måde at gøre teknologi sjov og tilgængelig på”.

Virtuelle zoner, reel effektivitet
Exact Fusion Locating-systemet (EFLS), fusionslokaliseringsteknologi, hjælper Navimow med at opnå den højest mulige positioneringsnøjagtighed. "Kernen i denne teknologi er brugen af GNSS-satellitsignaler til at opnå positioneringsnøjagtighed på centimeterniveau gennem realtidskinematik," forklarer George Ren, General Manager hos Segway BU. Et kort i appen kan bruges til at definere præcise zoner og grænser – fx hvor Navimow skal klippe græsset, hvor grænserne er, og hvilke zoner i haven, den skal undgå. "Når først arbejdsområdet i haven er defineret, kører Navimow ikke på kryds og tværs, men følger i stedet et systematisk klippemønster takket være dens intelligente navigationsalgoritme," påpeger George Ren.

Intelligens i hverdagen
Inden for robotplæneklippere har Segway identificeret et forbedringspotentiale mht. brugeroplevelse og har til hensigt at tage robotplæneklipperindustrien til næste niveau. Navimow, der er yderst støjsvag (54 dB(A)), registrerer automatisk forhindringer såsom krukker og undgår dem. Den klipper græsset systematisk frem for tilfældigt, hvilket øger effektiviteten og sikrer en perfekt plejet og klippet græsplæne. Med sine fem centimeter tykke terrængående gummihjul klarer Navimow let skråninger på op til 45 %, og med en IPX6-klassificering klarer den nemt nedbør, kraftige sprøjt samt højtryksstråler.

Tjekliste for optimal brugeroplevelse
Inden købet af Navimow anbefaler Segway på det kraftigste at besvare en særlig tjekliste, der indeholder forskellige spørgsmål om plænens tilstand. Herved indsamles forskellige oplysninger, såsom formen på græsplænen eller om der er store træer, der kan blokere signalet, hvilket er afgørende for, om Navimow vil have den bedste ydeevne på netop din plæne. "Under alle omstændigheder, for en optimal brugeroplevelse, rådes forbrugerne til at gennemføre tjeklisten, inden de træffer deres købsbeslutning," forklarer George Ren. Tjeklisten vil blive offentliggjort på alle Segway-kanaler fra omkring midt maj. De første 1000 kunder, der køber en Navimow inden den 31. juli, bliver automatisk en del af Navimow Pilot User-programmet og modtager udover robotplæneklipperen et gratis antenneforlængelseskit for endnu bedre brugsoplevelse.

"De første Navimow robotplæneklippere er allerede på vej til Europa, og vi oplever en stor efterspørgsel. Derfor følger flere enheder i september – klar til 2023-sæsonen," oplyser George Ren, General Manager hos Segway BU.

"Vores mål er at give brugerne arbejdsbesparende og intelligente løsninger ved hjælp af robotteknologi," slutter han.

Om Segway-Ninebot
Segway-Ninebot er producent af servicerobotter og intelligente kort-distance transportenheder. Segway blev grundlagt i Bedford, NH, USA i 1999, og er en global leder inden for kommerciel elektrisk selvbalancerende personlig transport. Ninebot, der blev grundlagt i Beijing 2012, udbyder via R&D, produktion, salg og service intelligente kort-distance transportløsninger. I 2015 foretog Segway og Ninebot en strategisk fusion, som resulterede i Segway-Ninebot. Segway-Ninebot opererer globalt med kontorer i Beijing, Seattle, Los Angeles, Dallas, Amsterdam, Paris, Barcelona, Seoul, München, Changzhou, Hangzhou, Shenzhen og Shanghai og sælger sine produkter i mere end 180 lande og regioner. Segway-Ninebot udvikler produkter, der fører brugere og industri sikkert ind i fremtiden.

Vejl. udsalgspriser

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

8. marts 2022

To klipper bedre end én

Robomow præsenterer to nye RK-modeller – den professionelle hjælper med Dual-klippesystemLæs mere

23. juni 2022

Tjekliste / Kan Segway Navimow bruges i min have?

Nu er den her endelig – robotplæneklipperen uden behov for kanttråd, og den er klar til at indtage din have. Segway Navimow er en innovativ satellitbaseret robot, der letter græsklipningen for dig. Læs mere