Helt nye robotplæneklipper-serier

I mere end 25 år har Robomow udviklet robotplæneklippere, der giver dig en smuk, grøn plæne, og samtidigt mere tid til dig selv. Din græsplæne har mange anvendelses-muligheder, og kan fungere som legeplads, boldbane samt hyggeligt opholdssted for familie og venner. Det er derfor både praktisk og genialt, at have en robotplæneklipper til altid at holde plænen klar for dig.

Robomow arbejder kontinuerligt med nye innovationer, og står nu klar med to helt nye serier: Robomow RT-serien bestående af RT700 samt Robomow RK-serien, bestående af RK1000 og RK2000. Ens for begge serier er, at de er udstyrede med funktioner, der gør en forskel i dit liv.

Robomow RT-serien: den nemme start for begyndere

RT-serien gør livet nemmere for dig, og karakteriseres for sin brugervenlighed. RT700 er utrolig nem at installere, betjene og vedligeholde. Takket være det patenterede græsfjernersystem forhindrer RT-serien tilstopning ved højt græs, hvilket giver dig mere tid sammen med familien.

Det fjederophængte klippesystem sikrer et optimalt resultat. Det klarer nemt et ujævt underlag, og efterlader en perfekt klippet plæne. Med en klippebredde på 18 cm klarer RT700 let og ubesværet mellemstore haver på op til 700 m2.

RT700 klarer nemt stigninger på op til 30%, og håndterer med lethed din græsplæne. Den klarer en klippehøjde på op til 60 mm. Klippehøjden kan justeres mellem 15 – 60 mm. Maskinen app-programmeres, men kan ydermere arbejde uden om programmering grundet den intuitive interface. Der kan i alt defineres op til tre klippeområder.

RT700 kommer ikke til at køre fast, hvilket vil sige, at den klarer jobbet helt automatisk efter programmering. Dette sikres via de nye terrængående hjul, som med sin unikke takkede profil også garanterer et perfekt greb og manøvredygtighed. Hjulenes design minimerer kontakten med plænen, hvilket beskytter plænen og forhindrer hjulspor. Robomow har sikret nem udskiftning af reservedele, hvilket gør det nemt selv at skifte sliddele uden behov for, at maskinen skal sendes på serviceværksted.

Robomow RK: den stærke robotplæneklipper til alt slags terræn

RK-serien sikrer perfekt finish, intelligente smart-features samt exceptionel ydeevne. RK1000 og RK2000 er, udover at være udstyrede med de samme funktioner og features som RT700, også udstyrede med unikt kantklip og klipning ud over hjulbredden. Dette efterlader en perfekt finish på plænen, og eliminerer behovet for den irriterende og tidskrævende manuelle kantklipning.

Med en klippebredde på hele 21 cm, en klippehøjde på op til 10 cm og et kraftigt batteri med en kapacitet på op til 120 minutters kontinuerlig klipning, er RK-serien karakteriseret for sin imponerende ydeevne samt fantastiske finish. RK2000 klarer nemt og ubesværet plæner med en størrelse på op til 2.000 m2.

Stigninger og ujævnt underlagt klarer RK-serien med bravur, og sikrer et perfekt snit på selv 45% hældninger. Den kraftige kulfrie DC-motor er lydsvag (<60 dB), hvilket gør klipning muligt, når det passer bedst ind i dit skema. 
Den elegante 4,3” touch-farveskærm er multifunktionel, hvilket betyder, at alle indstillinger nemt og hurtigt klares direkte via skærmen. Den intelligente 360° forhindringssensor giver dig den optimale sikkerhed. Den reagerer på enhver form for kontakt, hvorved den takler forhindringer med stor professionalisme.

Vejl. salgspris

De nye RT- og RK-serier er tilgængelige fra foråret 2021. 

Robomow RT700 DKK 7.499,-

Robomow RK1000 DKK 9.999,-

Robomow RK2000 DKK 14.999,-

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

2. juni 2020

Få byens smukkeste have

LawnExpert er en helt ny kvalitetsspiller på markedet inden for robotplæneklippere. Denne prisrigtige robot klipper græsset til perfektion, mens du slapper af og nyder det smukke resultat.Læs mere

8. marts 2022

To klipper bedre end én

Robomow præsenterer to nye RK-modeller – den professionelle hjælper med Dual-klippesystemLæs mere