Ny superblender

Kender du ’Sage the Boss’ blenderen, ved du, at barren er sat højt. Umulig at overgå. Skulle man tro.

Med den mest kraftfulde motor, markedet endnu har set, samt en helt ny støjdæmpnings-teknologi er det ikke svært for Sage the Super Q at overbevise dig om, at det er den eneste blender, du nogensinde behøver. Uanset, om du vil blende med eller uden vakuum.

Professionel kvalitet hjemme i dit eget køkken

Fløjlsbløde smoothies, hjemmelavet nøddesmør, varme supper, lækre desserter, cremet dip, smagfulde saucer, pikante dressinger og friskmalede krydderier. Listen over blendede muligheder er uendelig lang, men tilberedningstiden heldigvis ultrakort. For en kraftfuld motor på 2400W og knive, der roterer med 300km/timen, giver tilsammen en helt ekstrem høj ydeevne. En unik motorteknologi reducerer driftsstøjen, så oplevelsen bliver suveræn. Der er med god grund, at Sage har kaldt blenderen ’Super Q’. Den er seriøst Super Quick og Super Quiet.

Kanden er stor, større end normalt - rummer hele 2 liter. Der medfølger et 700 ml. ’to go’-glas, og du kan naturligvis blende i dem begge. Super Q har nemlig en intelligent funktion i basen, hvor den genkender blenderbeholderen og tilpasser blendningen.

Sage har opdateret designudtrykket, som er blevet lidt rundere og blødere. Og så er det umulige sket. Bossen har mødt sin overmand!

Sage the Super Q specifikationer

  • 5 One Touch programmer og 12 hastigheder
  • 2 liter brudsikker Tritan blenderkande (BPA-fri)
  • Valgfrihed mellem 2 liters kande og 700 ml to-go-glas
  • Kraftig 2400 W motor
  • Kompatibel med vakuumpumpe – the Vac Q

Vejl. pris

Sage® the Super Q blender DKK 4.999,- (kommer i butikkerne til marts 2019.)

Vil du vakuumblende?

Sage the Vac Q er et innovativt vakuumtilbehør til Super Q. Vakuumpumpen sættes oven på blenderkanden og suger overskydende luft ud. Udfordringen med vakuumblendere er normalt en lille kandestørrelse. Men ikke her, hvor du vakuumblender direkte i den 2 liter store kande.

Der er mange fordele ved at vakuumblende. Strukturen bliver mere jævn, farverne klarere farver og smagen fyldigere. Undertrykket i kanden forhindrer, at råvarerne bliver kraftigt oxideret under blendningen. Desuden udvider råvarerne sig en anelse ved undertryk, så de er nemmere at blende og finthakke, hvilket også har betydning for frigivning af de næringsstoffer, der sidder i cellevæggene. En utrolig god effekt på kvaliteten af især smoothies.

Vakuumblendning giver

  1. Bedre smag, færre luftbobler og mindre oxidering
  2. Flottere farve og mere lækker konsistens
  3. Øget holdbarhed
  4. Sundere resultat – flere vitaminer og fibre bevares

Vejl. salgspris

Sage the Vac Q kan købes som tilbehør, DKK 699,-

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

7. januar 2019

Kogeplade med indbygget emfang. Genialt!

Nyd udsigten ved vinduet, mens du tilbereder maden uden at blive generet af damp og os. Witt Fusion er resultatet af Witts mangeårige erfaring med induktion kombineret med markedets nyeste teknologi: en intelligent induktionskogeplade og emhætte i sa ... Læs mere

5. august 2020

Pizza med autentisk stenovnssmag – mums!

Sage har produceret en unik indendørs pizzaovn, der via intelligent og kontrolleret varmeteknologi formår at gengive den autentiske stenovnssmag.Læs mere