Pizza med autentisk stenovnssmag – mums!

Sage har produceret en unik indendørs pizzaovn, der via intelligent og kontrolleret varmeteknologi formår at gengive den autentiske stenovnssmag. Sage Smart Oven Pizzaiolo er lille, lækker, kompakt sag og kan lave alt fra ægte italiensk sprød pizza til Deep Pan. Ved 400°C får du perfekte pizzaer på 2 minutter!

 

Pizza! Er der egentlig noget bedre? Et stykke sprødt brød, fyldt med lige præcis de ting, du allerbedst kan lide. Den optimale pizza skal bages i en brændefyret stenovn. Det er jo ikke for sjov, at mestrene fra Italien benytter den slags ovne, men det er de færreste, der har plads (eller lyst) til sådan et monstrum i køkkenet.

Sage har opfundet et nyt varmesystem (Elements IQ*), der ’kopierer’ stenovnens teknik. Pizzaovnen kan varme op til 400°C og ikke mindst styre varmen fra flere vinkler – alt efter type af pizza. En skrå varmestråling er fx hemmeligheden bag en sprød skorpe.

Når du åbner lågen, trækkes pizzastenen med ud af ovnen – ikke meget, men nok til at pizzaen kan tages ud af ovnen, uden at du brænder dig. Når lågen lukkes, trækkes stenen med tilbage. Super smart detalje!

Sage Smart Oven Pizzaiolo er i det hele taget ekstrem brugervenlig. Forbered dig på at tage pizzabagningen til nye højder... og aldrig mere se dig tilbage.

Vejl. salgspris

Sage Pizzaiolo DKK 5999,-

*) Element IQ-systemets algoritmer styrer varmen og sender den fra forskellige vinkler. En innovativ teknologi, der ved hjælp af sensorer og PID-temperaturstyring sørger for at tilberede den valgte pizzatype til perfektion.
Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

18. januar 2019

Ny superblender

Sage er klar med en ny sværvægter af en blender. Hurtigere, stærkere og mere fleksibel. ‘Sage the Super Q’ – Super Quick og Super Quiet. Læs mere

29. september 2020

Grillstegning på køkkenbordet

Sage har produceret et mesterværk af en avanceret panini-grill. En præcisionsgrill, der kan stå på køkkenbordet og foldes ud til et stort grillareal, hvor temperaturen kan indstilles uafhængigt på hver vendbar stegeplade.*Læs mere