Kogeplade med indbygget emfang. Genialt!

Nyd udsigten ved vinduet, mens du tilbereder maden uden at blive generet af damp og os. Ingen begrænsninger, ingen mados, ingen klodset emhætte. Vi kalder det frihed!

Frihed til at vælge præcis, hvor din kogeplade skal stå. Du vil ikke længere opleve begrænsninger som fx skrå vægge, højt til loftet, et vindue eller lign. Witt Fusion kan stå overalt. Slip af med den traditionelle emhætte på væggen og få mere luft og lys i dit køkken. Det indbyggede downdraft-emfang suger effektivt madosen nedad. Så hermed også et endegyldigt farvel til duggede briller under madlavningen.

Sugeevnen er faktisk en af de helt store styrker ved Witt Fusion, som med sokkelmotor Indoor10-2 flytter luften med hele 7 m/s, hvilket er markant mere end de fleste lignende produkter på markedet. Ved sokkelmotor Indoor12 flyttes luften med 9 m/s.

Witt er blevet en stor spiller på markedet for kogeplader og emhætter, og alle de velkendte features fra Witts kogeplader er naturligvis også med i Witt Fusion; såsom de firkantede zoner og ikke mindst den smarte ’opkogningsautomatik’, hvor du ’slider’ hen til fx trin 7, holder fingeren der et øjeblik. Gryden bringes omgående i kog, hvorefter der returneres tilbage til trin 7, indtil kogetiden er slut. Smart.

Æstetisk, innovativt design fra Witt

Den helt sorte glasflade med hvidt lys i displayet giver det elegante design et stramt, nordisk touch. Rengøringsvenligheden er helt i top. Den plane overflade er super nem at aftørre.

Når funktionalitet, minimalistisk design og teknologi kombineres, skabes den ultimative løsning. Med Witt Fusion får du en super effektiv induktionskogeplade og mindst ligeså effektiv emhætte i én enhed.

Så du ”Boligkøb i blinde” på TV3? Så lagde du sikkert mærke til Witt Fusion. Det gjorde deltagerne i hvert fald. Højlydt begejstring fra de nye ejere.

Specifikationer

 • Type: Intelligent induktion
 • Facetkant: 15 mm front, 5 mm sider
 • Farve i display: Hvid
 • Glas: Rengøringsvenligt sort glas
 • Serigrafi: Serigrafiløst design
 • Betjening: Touch-Slider med Lightguide
 • Hastigheder på emhætte: 4
 • Timer, autosluk
 • Sugestyrke: 7 m/s (sokkelmotor Indoor10-2) og 9 m/s (sokkelmotor Indoor12)
 • Vendbart aftræk (aftrækskanaler tilkøbes)
 • Mulighed for recirkulation: Ja, kræver kulfilter (ekstratilbehør) 2x KF 46 /HP 46

Vejl. salgspris

DKK 27.999,- (inkl. sokkelmotor Indoor12)

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

10. september 2018

Babyalarm, overvågning eller tyverisikring?

Engang var babyalarmer udelukkende audio-overvågning. Dårlig lydkvalitet og interferens var bare noget, man levede med. I dag har de mest moderne og højteknologiske modeller – udover styr på lyden – fået indbygget kamera, så forældre kan videoovervåg ... Læs mere

5. marts 2019

Dit køleskab kender dig!

Få harmoni, æstetik og personligt præg i dit køkken med det nye integrerbare køle- og fryseskab fra Fisher & Paykel. Men få også et intelligent køleskab, der indretter sig efter dig og dine vaner. Bag det stilrene design gemmer sig en unik teknologi, ... Læs mere