Smæk grillen over skulderen

Tag grillen med på skovturen, på stranden, camping­pladsen... nomadiQ har lavet verdens første transportable letvægtsgrill til gas.

nomadiQ har bygget verdens første transportable letvægtsgrill. I unikt og lækkert design og af de bedste materialer. Og med gas. Konstrueret som en taske, du nemt transporterer med dig - ud til en god grill-oplevelse.

Har du tænkt over, at det er oplevelserne i det fri, som lagres bedst i hukommelsen. De lyse og lune sommeraftener sammen med gode venner eller familien. Samvær udenfor har ofte noget særligt, næsten magisk, over sig. Årets lyse og varme måneder er oplagte til picnic og grillmad.

nomadiQ har konstrueret en supersmart, bærbar letvægtsgrill. Lige til at tage med, folde ud og grille på. På grund af den ekstra store grillflade (1460 cm²) kan den også sagtens bruges som gaskogeplade. Der er god plads til både en pande og en gryde - samtidig.

nomadiQ udfoldes på en genial måde. Ved at skyde grillens ’fødder’ ud, låser de to skaller op og glider let og ubesværet fra hinanden, og grillen åbnes. Tilslutning af gasslange til en lille gaspatron (flere tilslutninger til rådighed) gøres meget simpelt. Den komfortable skulderrem kombineret med letvægtsdesignet (5.6 kg) gør NomadiQ superhandy at tage med alle vegne og ligeledes nem at opbevare i vinterhalvåret på grund af størrelsen.

nomadiQ BBQ

  • Stort grillareal
  • Rengøringsvenlig drypbakke
  • Standard gastilslutning
  • 2 temperaturzoner
  • Kun 5,6 kg

Vejl. pris

DKK 2.999,-

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

24. januar 2020

Ny autostol redder børns liv i trafikken

En ny og topsikker babyautostol er netop blevet lanceret på det skandinaviske marked. Der er tale om en 5-dobbelt testvinder, hos både TÆNK, FDM, tyske ADAC, norske Forbrukerrådet og finske Moottori, og i sandhed en stilfuld løsning til moderne famil ... Læs mere

11. marts 2020

4000 år undervejs – fremtidens grill er netop landet

Det er den ultimative ALT-I-ÉN, hvor ovn, kogeplade, grill samt røge- og dampovn kombineres på intelligent vis i den nye 4K-grill fra Everdure by Heston Blumental. Læs mere