4000 år undervejs – fremtidens grill er netop landet

Det er den ultimative ALT-I-ÉN, hvor ovn, kogeplade, grill samt røge- og dampovn kombineres på intelligent vis i den nye 4K-grill fra Everdure by Heston Blumental. Med 6 temperatursensorer, intuitiv touch-betjening og fuld airflow-kontrol sætter denne revolutionerede grill nye standarder for nøjagtig temperaturstyring.

Han har gjort det igen! Heston Blumenthal har konstrueret den perfekte grill, hvor design, kvalitet, teknologi og funktionalitet nu danner rammen om 4K-grillen. Den er fremstillet af kraftig helstøbt aluminium, hvilket sikrer dig en grill, der holder en hel menneskealder. Indvendigt og udvendigt har den alt det hardware, du behøver: Touch-display, 2 x støbejernsriste; 2 x riste i rustfrit stål (s304); 1x 33 cm pizzasten; vandbeholder; indvendigt lys samt kultang og grillristtang medfølger.

Madlavningskunst med kul

Det kan være udfordrende at beherske grill med trækul, men 4K-grillen fra Everdure by Heston Blumenthal er fremstillet med en række innovative funktioner, som guider dig hele vejen gennem, hvordan man griller med trækul. 

Antændelse ved et tryk på en knap

Takket være Fast Flame Ignition System™ er det nemt at antænde kullet. Du behøver blot fylde kul på grillen, og derefter trykke på tændingsknappen. Det bliver ikke nemmere.

Temperaturstyring på 4K

4K er helt unik på dette område, og giver dig muligheden for at styre temperaturen på professionelt niveau. Når du griller med kul, er det helt naturligt, at varmen før eller siden aftager under madlavningen. På 4K påfyldes kul eller røgflis let og hurtigt gennem påfyldningsåbningen, som på intelligentvis er placeret på siden af grillen. Herved undgår du, at grillen mister varme, når låget åbnes. 

Justerbare luftspjæld

Ud over mængden af trækul, kontrolleres 4K-grillen manuelt ved at justere de to luftspjæld. 

  • Luft ud – Øverste luftspjæld: Kontrollerer varme & understøtter luftcirkulationen
  • Luft ind – Nederste luftspjæld: Lukker ilt ind i brændkammeret. 

 

4K-grillen er udstyret med intet mindre end 6 temperatursensorer: 2 x faste temperaturmålere til at måle temperaturen inde i grillen, og 4 x aftagelige stegetermometre som angiver, når din mad er færdig. Uanset om du vil ”slow cook” ved lave temperaturer eller hurtigstege ved høje temperaturer, er 4K klar på udfordringen. Grillen er ekstremt alsidig, og kan kontrolleres præcist på graden.

4K-grillen er din nye grillmester, som hjælper dig hele vejen under tilberedningen. Den er udstyret med Bluetooth, og via appen kan du både kontrollere temperaturen, se alarmer, få tips og tricks samt opskrifter til lækre retter. Vælger du en opskrift fra appen, bliver du guidet hele vejen gennem processen. Du får stepvis at vide, hvad du skal gøre, og er temperaturen for høj eller udluftningen for lav, fortæller grillen dig det, og angiver ydermere hvordan indstillingerne skal gøres for at sikre det perfekte resultat.

4K er inspireret af den 4000-årige traditionsrige Kamado-stil med håndlavet keramik til madlavning. Den er udviklet med øje for den ældgamle teknik, kombineret med nutidens intelligens og teknologi. Det er fremtidens grill i dag. Du skal blot vælge om du kunne tænke dig den i graphite, stone, mint, orange eller rød….

Vejl. salgspris

Everdure by Heston 4K DKK 19.999,- 

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

21. februar 2020

Smæk grillen over skulderen

Nu kan du nemt tage grillen med på skovturen, i parken, på altanen, i båden, på stranden, campingpladsen, osv. En ordentlig kvalitetsgrill, vel at mærke. Læs mere

30. april 2020

Få en deluxe-grilloplevelse

Det er den ultimative ALT-I-ÉN, hvor ovn, kogeplade, grill samt røge- og dampovn kombineres på intelligent vis i den nye 4K-grill fra Everdure by Heston Blumental. Læs mere