Luksus på højeste niveau

Med Monolith har Liebherr indledt en ny æra af eksklusive og luksuriøse køleskabe, fryseskabe og vinskabe. Den innovative modelserie sætter enestående design-statements og virkeliggør nye dimensioner inden for indbygningsapparater.

Med den imponerende størrelse, de klare linjer, de innovative funktioner og en særlig lydsvag drift passer de elegante Monolith-skabe ind i ethvert køkkendesign i dag, i morgen og mange år ud i fremtiden.
 
Med Liebherr Monolith er du sikret et skab, der opfylder alle dine behov inden for opbevaring af madvarer. Skabene er udstyrede med unikke features, som:
 • BioFresh og BioFreshPlus - Den perfekte opbevaring til dine madvarer
  Køleskabene fra Monolith tilbyder to skuffer med BioFresh og en skuffe med BioFreshPlus.
 • InfinitySpring - En krystalklar vandkilde midt i køkkenet
  InfinitySpring giver dig en vanddispenser integreret i siden af køleskabet uden overgang og i niveau med overfladen. 
 • InfinityLight - Et lysspil for sanserne
  Sand skønhed – også indefra. Bag det slanke, moderne design gemmer sig InfinityLight, som giver en ægte sanselig oplevelse. Den integrerede LED-sidebelysning frembringer et elegant og ensartet sidelys.
 • InfinitySwipe - Styr dit køleskab med blot ét enkelt swipe
  Selvom Monolith er udstyret med den mest avancerede køleteknologi, finder du en enkel og brugervenlig styring.
 • Den automatiske IceMaker – Bryder isen til enhver fest
  Den automatiske IceMaker i Monolith er en ægte publikumsmagnet! Isterningeproduktionen kan også forøges, hvis SuperFrost aktiveres. Isbeholderen fylder derudover markant mindre end i et normalt fryseskab med IceMaker.
 • SmartDeviceBox - Styr køleskabet uanset hvor du er og til hver en tid. 
  Fremtidens køle-/fryseskab til dit Smart Home. SmartDevice virker med Amazon Alexa, IFTTT og Conrad Connect. Mulighederne er mange, og du er hjulpet godt på vej med Liebherrs SmartDevice-app, som giver dig fuld kontrol over skabets indstillinger direkte fra telefonen.  

Vejl. salgspris

Fra DKK 64.999 – DKK 79.999 
Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

5. marts 2020

Drømmer du også om din egen personlige kok?

De Dietrich har designet en ovnkollektion med et fuldautomatisk tilberedningsprogram. Fortæl ovnen, hvad du ønsker at lave.Læs mere

21. oktober 2020

Innovativ kogeplade med sous vide

De Dietrich har designet en fuldautomatisk kogeplade, som måler tilberedningstemperaturen direkte i gryden ned til én grads præcision.Læs mere