Drømmer du også om din egen personlige kok?

De Dietrich har designet en ovnkollektion med et fuldautomatisk tilberedningsprogram. Fortæl ovnen, hvad du ønsker at lave. Ud fra kødets struktur, finder ovnen selv den rette temperatur, funktion og tilberedningstid. Og så gør det jo ikke noget, at ovnen har et elegant design med smukke rosegold detaljer.

Rasmus Palsgård, Journalist, Mad-, Vin- og Livsstilsskribent har med stor succes testet De Dietrich-ovnen. Resultatet blev den perfekte røde culottesteg, lækre tørrede æggeblommer, mør og saftig langtidstilberedt kylling og svineskank samt svampet mazarinkage. Rasmus Palsgårds var ovenud tilfreds, og udtalte: ”Denne ovn er indiskutabelt en ovn i topklasse”. Læs hele artiklen her.

De Dietrich-ovnene giver dig lysten til at lave mad. Kvaliteten er i top, designet er lækkert og med funktionen Chef Mode kan du tilberede alt med minimal personlig indblanding. ”Din egen personlige kok” sørger nemlig for det perfekte resultat HVER gang. Du fx kan angive, om du om kødet skal være rødt, medium eller gennemstegt. Ovnen tilbereder retten, og vælger selv temperatur og tilberedningsfunktion. Det bliver ikke meget nemmere, og du skal aldrig mere bekymre dig om besværet med stegetermometret og ujævn tilberedning.

De elegante ovne fås i tre pris- og udstyrsklasser og både sort, stål, hvid og grå. Herved passer de perfekt ind i det moderne køkkenmiljø. Der er kræset om detaljerne, og uanset hvilken model du vælger, er du altid sikret den perfekte varmefordeling, pyrolyse og det ekstra gode resultat. 

Vidste du, at De Dietrich opfandt pyrolyse, og var først på markedet med induktionskogepladen?

Vejl. salgspris

DOP7350 DKK 10.999,-
DOP7574 DKK 12.999,-
DOP7785 DKK 15.999,-

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

3. marts 2020

Forkæl dine madvarer med Liebherr BluPerformance 2.0

Liebherr har med sit BluPerformance 2.0-program opgraderet interiøret, reduceret støjniveauet samt opdateret BioFresh-skufferne og derved muliggjort en luftfugtighedsindstilling på 100%.Læs mere

10. september 2020

Luksus på højeste niveau

Med Monolith har Liebherr indledt en ny æra af eksklusive og luksuriøse køleskabe, fryseskabe og vinskabe. Den innovative modelserie sætter enestående design-statements og virkeliggør nye dimensioner inden for indbygningsapparater.Læs mere