Innovativ kogeplade med sous vide

De Dietrich har designet en fuldautomatisk kogeplade, som måler tilberedningstemperaturen direkte i gryden ned til én grads præcision.

Det unikke samarbejde mellem Perfect Sensor-stegetermometret og kogepladen giver dig muligheden for at tilberede perfekt bearnaise samt gøre chokoladetemperering let som en leg.

Franske De Dietrich lægger stor vægt på kvalitet og innovation i alle sine produkter, og med de nye kogeplader er du sikret et lækkert designelement i køkkenet, som gemmer på den nyeste teknologi samt intelligente features, der løfter madlavningen til et nyt og spændende niveau.

Ganske unikt er den innovative sous vide-funktion, der eliminerer behovet for en sous vide-stav/maskine. Det eneste du behøver, er dit kød, en gryde med vand samt den medfølgende vakuum sealer. Kogepladen sørger for resten - nemt, bekvemt og lækkert.

Induktionskogepladerne er udstyrede med seks programmer – herunder stegetermometer og fem forudindstillede programmer:

 1. Ekspertmode
  Perfekt til dig, der kræver præcision og ønsker perfekte resultater HVER gang. Stegetermometret placeres i kogegrejet, og ønsket temperatur indstilles i 1-grads intervaller mellem +40oC – +180oC.
 2. Smeltefunktion
  Kogepladen sørger for en langsom og kontrolleret smeltning af indholdet. Temperaturen kan her indstilles manuelt mellem +40oC – +70oC.
 3. Sous vide-funktion
  Garanti-mørt og saftigt kød. Kødet vakuumpakkes i medfølgende vakuum sealer, hvorefter det placeres i gryden, og kogepladen sørger for resten.
 4. Holde varm-funktion
  Temperaturen kan indstilles mellem +65oC – +80oC.
 5. Langtidstilberedning
  Lav en lækker oksesteg på denne funktion, og du er sikret, at kødet smelter på tungen.
 6. Opkogningsautomatisk
  Sørger for en lynhurtig opkogning.

Med De Dietrich kogepladerne får du den assistance, du har behov for – uanset om du er nybegynder, erfaren husmor eller professionel kok – hvor præcision og de små detaljer spiller den afgørende rolle.

Vejl. udsalgspris

DKK 12.999,- (DPI7688XT, 65 cm)
DKK 14.999,- (DPI7884XT, 80 cm)


For mere information om De Dietrich: www.de-dietrich.com

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

10. september 2020

Luksus på højeste niveau

Med Monolith har Liebherr indledt en ny æra af eksklusive og luksuriøse køleskabe, fryseskabe og vinskabe. Den innovative modelserie sætter enestående design-statements og virkeliggør nye dimensioner inden for indbygningsapparater.Læs mere

23. oktober 2020

Hvor er emhætten?

En emhætte er et vigtigt element i køkkenet til at fjerne os, fedt, lugt og damp. Ikke til at undvære, men kan ofte føles som et nødvendigt onde. Witt Bloom loftemhætten er nærmest usynlig – og et super minimalistisk bud på en effektiv løsning.Læs mere