Dit køleskab kender dig!

Få harmoni, æstetik og personligt præg i dit køkken med det nye integrerbare køle- og fryseskab fra Fisher & Paykel. Men få også et intelligent køleskab, der indretter sig efter dig og dine vaner. Bag det stilrene design gemmer sig en unik teknologi, der holder dine madvarer friske i længere tid.

De nye integrerbare køle-/fryseskabe fra Fisher & Paykel kender dig og dine vaner og tilpasser sig derefter. Temperaturen, luftgennemstrømningen og fugtigheden i skabet justeres efter dit brug af skabet. Køling og afrimning sker kun, når det er nødvendigt. Resultatet er friskere madvarer i længere tid.

Design og højteknologi

Design er én ting, teknologi noget andet. Fisher & Paykel forener på fornemmeste vis de to ting i deres nye integrerbare køle- og fryseskabe. ActiveSmart hedder teknologien, der forbedrer energieffektiviteten i køle-/fryseskabet uden at gå på kompromis med opbevaringsforholdene. Gennem et netværk af sensorer opdager ActiveSmart eventuelle temperaturstigninger og tilfører ekstra køling via individuelle kanaler. Resultatet er et fuldstændig perfekt klima i køleskabet.

Designet er lækkert, stilrent og gennemtænkt. Du kan enten tilkøbe en stålfront eller vælge en front, der matcher de øvrige fronter i dit køkken.

Vanddispenser - og separat fryseskuffe med ’ice maker’

Modeller med stålfront har en ’slimline vandispenser’, der stort set ikke optager plads i køleskabslågen. To grøntsagsskuffer med fugtighedskontrol betyder, at frugt og grønt holder sig frisk op til 3 gange længere end i et konventionelt køleskab. En døralarm går i gang, hvis en dør står åben mere end 90 sekunder.

Fryseskuffen fungerer helt uafhængigt af køleafdelingen. Både temperaturnøjagtighed og afkølingshastighed er uovertruffen, og med ’ice maker’en har du altid friske isterninger. I varme perioder kan isproduktionen boostes med op til 30% - og slås helt fra, hvis du skulle få brug for mere plads i fryseren.

Balance, harmoni og enkelhed

I 2017 blev Fisher & Paykel kåret til det bedste køleskabsbrand i Australien af ”CHOICE”. Fisher & Paykel står for intelligent teknologi og design, der ikke bare lever op til dine ønsker som en moderne forbruger, men også opfylder forventninger, du ikke vidste, du havde. Produkterne skal 'gøre en forskel' og gøre hverdagen enklere, så tiden kan bruges på dét, der virkeligt betyder noget: Familie og venner.

Specifikationer

  • ”ActiveSmart” Foodcare – tilpasser temperatur, luftgennemstrømningen og fugtigheden, så dine madvarer holder sig friske længere.
  • Køler og afrimer kun, når det er nødvendigt
  • Store åbne hylder
  • Slimline vanddispenseren* har en vinkel, der gør det nemt at fylde enhver størrelse kande / beholder med koldt vand. Grundet det intelligente design optager dispenseren ikke meget plads i køleskabet.
  • ’Ice maker’*
  • Førsteklasses LED lys oplyser hele rummet
  • Energiforbrug A+

Vejl. salgspris

fra DKK 39.999,-

* Bemærk; ikke alle modeller.
Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

7. januar 2019

Kogeplade med indbygget emfang. Genialt!

Nyd udsigten ved vinduet, mens du tilbereder maden uden at blive generet af damp og os. Witt Fusion er resultatet af Witts mangeårige erfaring med induktion kombineret med markedets nyeste teknologi: en intelligent induktionskogeplade og emhætte i sa ... Læs mere

23. oktober 2019

Et intelligent og integreret amerikaner-køleskab... der passer ind!

Et integreret køleskab er et æstetisk valg, som tilfører køkkenet et mere stilrent udtryk. Normalt vil du opleve visse begrænsninger, fordi dybden på et fritstående amerikanerkøle-/fryseskab ikke stemmer overens med dybden i resten af dit køkken.Læs mere