Et intelligent og integreret amerikaner-køleskab... der passer ind!

Normalt er der visse begrænsninger med disse, da dybden ikke passer med dybden i resten af dit køkken. Det løser du med Fisher & Paykels nye integrerede amerikanerkøle-/frysekabe.

Dette løser du med Fisher & Paykels nye integrerede amerikanerkøle-/frysekabe – med en dybde på kun 61 cm. Lækkert og gennemtænkt.

Intelligent køleskab med et perfekt klima

Bag det stilrene design gemmer sig en unik teknologi, der holder dine madvarer friske i længere tid. De nye integrerbare køle-/fryseskabe fra Fisher & Paykel lærer hurtigt dine vaner at kende og tilpasser sig derefter. Temperaturen, luftgennemstrømningen og fugtigheden i skabet justeres efter dit brug af skabet. Køling og afrimning sker kun, når det er nødvendigt. Resultatet er friskere madvarer i længere tid, så du spare tid på indkøb og penge på madspild.

ActiveSmart teknologien forbedrer energieffektiviteten i køle-/fryseskabet uden at gå på kompromis med opbevaringsforholdene. Gennem et netværk af sensorer opdager ActiveSmart eventuelle temperaturstigninger og tilfører ekstra køling via individuelle kanaler. Resultatet er et fuldstændig perfekt klima i køleskabet.

Balance, harmoni og enkelhed

I 2017 blev Fisher & Paykel kåret til det bedste køleskabsbrand i Australien af ”CHOICE”. Fisher & Paykel står for intelligent teknologi og design, der ikke bare lever op til dine ønsker som en moderne forbruger, men også opfylder forventninger, du ikke vidste, du havde. Produkterne skal 'gøre en forskel' og gøre hverdagen enklere, så tiden kan bruges på dét, der virkeligt betyder noget: Familie og venner.

Fisher & Paykel integrerbare køleskabe - uden kompromis

Specifikationer (RS90AU1)

  • 61 cm dyb – perfekt til integration i dit køkken
  • ”ActiveSmart” Foodcare – tilpasser temperatur, luftgennemstrømningen og fugtigheden, så dine madvarer holder sig friske længere.
  • Ismaskine og vanddispenser
  • Ice Boost sikrer 30 % flere isterninger
  • Køler og afrimer kun, når det er nødvendigt
  • Store åbne hylder
  • Førsteklasses LED lys oplyser hele rummet
  • Energiforbrug A+
  • Stålfronter tilkøbes, hvis du ønsker vand og is.
  • Vil du matche fronten med andre køkkenlåger, kan du vælge RS90A1, som kommer uden is og vand.

Vejl. salgspris

RS90AU1 DKK 44.999,- (stålfronter tilkøbes så du har is og vand)
RS90A1 DKK 39.999,- (uden is og vand)

 

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

5. marts 2019

Dit køleskab kender dig!

Få harmoni, æstetik og personligt præg i dit køkken med det nye integrerbare køle- og fryseskab fra Fisher & Paykel. Men få også et intelligent køleskab, der indretter sig efter dig og dine vaner. Bag det stilrene design gemmer sig en unik teknologi, ... Læs mere

23. oktober 2019

Shhh… lydsvag familieopvaskemaskine vinder pris

Fisher & Paykel er kendt for at producere kvalitetshvidevarer. Deres populære og fleksible dobbelte skuffeopvaskemaskine har netop modtaget Quiet Mark-prisen.Læs mere