Få en deluxe-grilloplevelse

Rotisseriindsatsen med inspektionsvindue, lys og støjsvag motor gør det nemt at holde øje med kødet uden at skulle åbne for grillen og lukke varme ud. De stærke Cliplock Forks™ kan holde alt fra en kylling til en lammekølle fast, mens rotisseriet drejer rundt og griller kødet til perfektion.

Everdure by Heston Blumenthal er nu på banen med en revolutionerede og solid rotisseriindsats til gasgrillene FORCE™ og FURNACE™. Denne praktiske indsats monteres direkte oven på den åbne grill. Låget på grillen lukkes til det hviler på rotisseriindsatsen.

Rotisseriet er udstyret med de kraftige og solide Everdure Cliplock Forks™ med praktisk trykknap-lås. Du kan trygt og nemt påsætte alle typer kød på rotisseriet, velvidende at de kraftige gafler holder et fast greb om kødet under hele grillprocessen. Det betyder, at selvom kødet under grillningen bliver utrolig mørt ikke falder af rotisseriet og ned i grillen. Derved garanteres du altid et optimalt grillresultat.

Lyset i rotisseriindsatsen består af 1x 25 W halogenspot placeret på indersiden, hvilket gør det nemt for dig via inspektionsvinduet at få det fulde overblik over tilberedningen. Herved elimineres behovet for at åbne låget under tilberedningen, hvorved varme slipper ud og tilberedningen forstyrres. Lyset betjenes nemt og praktisk med en tænd-/slukknap på siden af indsatsen.

Motoren på rotisseriet er utrolig støvsvag, hvilket sikrer dig fred og ro under tilberedningen. Du slipper derved for den til tider irriterende og skærende lyd, som nogle rotisserier afgiver, mens de drejer rundt. Betjeningen af rotisseriet er praktisk placeret ved siden af tænd-/slukknappen til lyset – for den optimale brugeroplevelse.

Med Everdure rotisseri og Everdure by Heston Blumenthal gasgrill sikres du en deluxe grilloplevelse, hvor råstyrke, præcision, design og funktionalitet danner den perfekte ramme.

Vejl. salgspris

Everdure FORCE™ rotisseri DKK 1.299,- (HBG2ROTISEU)
Everdure FURNACE™ rotisseri DKK 1.499,- (HBG3ROTISEU)

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

11. marts 2020

4000 år undervejs – fremtidens grill er netop landet

Det er den ultimative ALT-I-ÉN, hvor ovn, kogeplade, grill samt røge- og dampovn kombineres på intelligent vis i den nye 4K-grill fra Everdure by Heston Blumental. Læs mere

12. maj 2020

JA – gu er det en ebike…

Navnet er Coboc – letvægts-ebikes på bare 10,8 – 17,5 kg med enkel og intuitiv betjening.Læs mere