Få byens smukkeste have

LawnExpert er en helt ny kvalitetsspiller på markedet inden for robotplæneklippere. Denne prisrigtige robot klipper græsset til perfektion, mens du slapper af og nyder det smukke resultat.

Robotplæneklippere er blevet utrolig populære, men prisen på de effektive maskiner kan fungere som en stopklods. Med den helt nye LawnExpert robotplæneklipper kan du nu realisere dine drømme om din egen personlige havehjælp og være sikret en perfekt klippet græsplæne – til den helt rigtige pris.

Den kraftige maskine klarer skråninger på op til 26,6 grader, hvilket gør den helt unik for modeller i denne prisklasse. Herved muliggøres klipning af hele plænen – også selv det ”bakkede terræn”.

For at sikre, at LawnExpert klarer alle typer haver, og sikrer et jævnt og perfekt klipperesultat, er maskinen udstyret med hele tre startpunkter, som kan programmeres efter dit behov. Det betyder, at selv på vanskelige / svært tilgængelige områder på plænen klarer robotten opgaven.

LawnExpert er intelligent og kan app-styres for din komfort. Den er udstyret med regnsensor, automatisk opladning i medfølgende ladestation samt valgfrit klippemønster (zig-zag, spiral, kantklip eller tilfældigt mønster).

Den fås i to modeller med anbefalet plænestørrelse på op til 500 m2 – en model med Wi-Fi, og en uden. De to modeller kan ved tilkøb af et 5200mAh-batteri klare plæner på op til 1000 m2.

Lad LawnExpert klare det trivielle arbejde for dig, mens du får tid til andre og mere spændende gøremål.

Vejl. salgspris

LawnExpert W1 500 DKK 4.499,-
LawnExpert W1 500 Wi-Fi DKK 5.499,-

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

22. april 2020

Smart-tracking og kontrolfunktioner overalt

Robomow har udviklet RoboConnect, der giver dig det fulde digitale udbytte, så du kan kontrollere din maskine, uanset hvor du befinder dig, og lige præcis når du ønsker det.Læs mere

24. marts 2021

Helt nye robotplæneklipper-serier

Robomow udvider nu med 2 helt nye serier Robomow RT-serien samt Robomow RK-serien. Ens for begge serier er, at de er udstyrede med funktioner, der gør en forskel i dit liv.Læs mere