Send den erfarne pastakok til tælling med Witt Premium Pasta Maker! Maskinen gør arbejdet – DU tager æren!

Elsker du også pasta? Nu kan du lege mesterkok og imponere dine gæster med din helt egen, hjemmelavede spaghetti, tagliatelle, lasagne etc. – og det bliver ikke nemmere!

Hører du til én af dem, som af og til har følt et stik af misundelse, når du har hørt andre tale om deres bedrifter, når de har hevet deres pastamaskine frem og imponeret alt og alle med deres præcision og håndværk udi det italienske køkken? Glem det! For nu kan vi alle sammen lave velsmagende, flot og indbydende pasta med Witt Premium Pasta Maker – endda på under 15 minutter! 

Denne ’game changer’ af en maskine sørger for, at intet mislykkes i processen. Ved hjælp af sin aftagelige vandtank med automatisk vanddosering, sørger Witt Premium Pasta Maker for at bruge nøjagtig den mængde vand, som skal til for den valgte pastatype. Ikke for meget, og ikke for lidt. Det vil sige, at hvor man før kunne komme rivende galt afsted med bare ganske få dråber vand, er Witt Premium Pasta Maker din nye bedste ven, som aldrig svigter! 

Ud over den korrekte mængde vand, sørger Witt Premium Pasta Maker også for alle andre parametre i den lettere komplicerede proces, der før kunne tage modet fra de fleste. Det første springende punkt er den perfekte dej, som maskinen selv ’føler sig frem til’: er dejen for tør, kører maskinen ganske enkelt dejen tilbage fra sneglen, bløder op med mere vand, rører og presser endnu engang dejen ud i sneglen, indtil den perfekte konsistens opnås. Det næste springende punkt er en optimal temperatur, som nøje hænger sammen med konsistens. Her indeholder Witt Premium Pasta Maker en køleblæser, som forhindrer pastaen i at klistre sammen, når den kommer ud. Med en kapacitet på mellem 200 og 600 g mel og med sin indbyggede vægt, kan du indstille til præcis den mængde, du ønsker at lave – og så ellers overlade resten til maskinen.  
Det kan med andre ord ikke gå galt! 
Men det behøver du jo ikke afsløre for dine gæster lige med det samme…  


Witt Premium Pasta Maker er en del af Witt Premium-serien, hvilket betyder, at den ikke alene har et stilrent look med henblik på nordisk æstetik, men at den samtidig er fremstillet i kraftig og kompromisløs kvalitet. Du får elegance, kvalitet og ikke mindst funktionalitet på én og samme tid, så lad den endelig stå fremme på køkkenbordet, også når den ikke er i brug, og pådrage sig opmærksomhed og beundrende blikke i pastapauserne. 

 

Tilgængelig: november 2021

Vejledende udsalgspris:

DKK 2699,- 

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

21. juni 2021

Reducér dit køkkenaffald

Sage har udviklet en genial kompostspand, Sage Food Cycler, til dit køkken, som transformerer dit husholdningsaffald til lugtfri, tørrede økochips på under 4 timer. En kærkommen og oplagt håndsrækning til vores pressede klima.Læs mere

1. november 2021

3 x premium-produktnyheder

Så er der nye produkter fra Witt Premium – vores serie i kompromisløs, kraftig kvalitet og minimalistisk design. Witt Premium giver dig elegant high-end funktionalitet med køkkenprodukter, der leverer både høj ydelse og stilren æstetik til dit køkken ... Læs mere