3 x premium-produktnyheder

Så er der nye produkter fra Witt Premium – vores serie i kompromisløs, kraftig kvalitet og minimalistisk design. Witt Premium giver dig elegant high-end funktionalitet med køkkenprodukter, der leverer både høj ydelse og stilren æstetik til dit køkken.

Witt Premium Køkkenmaskine WPSM1200S / WPSM1200B

En virkelig solid køkkenmaskine med aluminiumsbase og rummelig stålskål på 4,8 liter med lys over. Ud over digital timer med ned- eller optælling og planetarisk rotation med metalgear, får du 7 forskellige hastigheder, som er konstante – uafhængigt af indhold og belastning. 

Inkl. K-spade, silikone-K-spade, piskeris, dejkrog og stænklåg.
Køkkenmaskinen fås både i sort og silver. 

 

Witt Premium Håndmixer WPHM450B

En håndmixer med en kraftig motor på 450W og 5 hastigheder samt turbofunktion. Håndmixeren kommer i en stilren Mat Velvet Touch-overflade, inkl. piskeris og dejkroge i rustfrit stål. 

 

Witt Premium Slow Juicer WPS200B

En behagelig støjsvag maskine med høj ydeevne og 3 omdrejningshastigheder (40/60/80 omdr/min) + reverse. Inklusive 3 filtre til 3 forskellige formål, alt efter om du ønsker at fremstille juice, smoothies eller sorbetis. Nem at rengøre. 

 

 

Vejledende udsalgspriser:

  • Witt Premium Køkkenmaskine: DKK 3.499,-
  • Witt Premium Håndmixer: DKK 449,-
  • Witt Premium Slow Juicer: DKK 2.499,-
Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

20. oktober 2021

Send den erfarne pastakok til tælling med Witt Premium Pasta Maker! Maskinen gør arbejdet – DU tager æren!

Elsker du også pasta? Nu kan du lege mesterkok og imponere dine gæster med din helt egen, hjemmelavede spaghetti, tagliatelle, lasagne etc. – og det bliver ikke nemmere! Læs mere

5. november 2021

Få et effektivt våben mod virus – og beskyt dig selv i vintersæsonen.

Vi ved alle sammen, hvad kalenderen siger: vi skal passe godt på os selv, for influenzasæsonen er nu for alvor over os. Med VBreathe Tasman, der netop er kåret som vinder af idenyt BOLIGFAVORITTER 2021, får du en luftrenser, som vil yde sit til, at ... Læs mere