Køkkenvægte: 1x lille og præcis - med 0,1g interval, 2x batterifri

Den nye digitale køkkenvægt fra Witt Classic-serien kan med sin 0,1g vægtinterval veje så præcist, at selv feinschmeckeren kan tilfredsstille sin fine smagspalette. De batterifri køkkenvægte fra Witt Premium-serien gør livet nemmere, og du behøver aldrig bekymre dig for, at batteriet løber tør midt i madlavningen.

Digital køkkenvægt / Witt Classic-serien

Med den nye digitale køkkenvægt åbnes nye muligheder for præcision! Kaffeentusiasten ved, at den perfekte kop kaffe kræver en nøje afmålt mængde kaffebønner, kun herved sikres den helt optimale smagsoplevelse. Med 0,1g vægtinterval (fra 1 g til maks. 5 kg) får du nu uanede muligheder for at veje helt præcist og derved sikre et perfekt slutresultat – uanset om du laver forret, hovedret, dessert eller brygger kaffe/te.

Bæredygtige, batterifri køkkenvægte / Witt Premium-serien

Slut med batterier i skraldespanden, der sviner miljøet og som løber tør for strøm i værste tænkelige situationer! Med de nye køkkenvægte ”pumpes” energiniveauet let og hurtigt op, og vægten er klar til brug.

Der findes to modeller i den batterifri serie:

  • Den ”klassiske” køkkenvægt mht. størrelse og udseende. Her drejes knappen blot et par gange, og du er klar til vejning.
  • Den lille og fikse foldbare køkkenvægt. Her skal du blot åbne og lukke vægten et par gange, hvorefter vægten er klar.

Nemt, praktisk, bæredygtigt og elegant stilrent design.

 

Vejledende udsalgspriser

  • Witt Classic-serien Witt WCKS5BM: DKK 299,-
  • Witt Premium-serien Witt WPKS5S: DKK 499,-
  • Witt Premium-serien Witt WPKSF5S (foldbar): DKK 399,-

 

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

3. marts 2021

Væk med madosen – og derefter også emhætten!

I stedet for at have den traditionelle ’kasse’ hængende over din kogeplade, kunne du overveje en diskret løsning, der næsten er usynlig. I hvert fald, indtil den skal bruges.Læs mere

3. august 2022

Det regner med isterninger…

Sommeren er over os – det betyder sol, hygge og iskaffe. Men hvad er iskaffe uden is? Med Witt Classic Ice Cube Maker har du isterninger på kort tid – til den opfriskende iskaffe, den læskende limonade eller til den kølige drink.Læs mere