Det regner med isterninger…

Sommeren er over os – det betyder sol, hygge og iskaffe. Men hvad er iskaffe uden is? Med Witt Classic Ice Cube Maker har du isterninger på kort tid – til den opfriskende iskaffe, den læskende limonade eller til den kølige drink.

Med isterningmaskinen fra Witt løber du aldrig tør for isterninger. På blot én time kan du lave op til 98 små / 72 store isterninger. Du behøver blot fylde vand i beholderen, og maskinen klarer resten.

Med dens kompakte størrelse på 330 x 227 x 282 mm optager den hverken meget plads på bordet eller i skabet, hvilket er en fordel i ethvert køkken, hvor køkkenapparaterne ofte har det med at ”slås om pladsen”.

Unikt for Witt isterningmaskinen er, at den er udstyret med et innovativt rengøringsprogram, som sikrer nem vedligeholdelse. Grundet bundproppen, der giver let tømning samt maskinens automatiske rengøring, er du altid sikret friske velsmagende isterninger.

Designet er tidløst elegant i rustfrit stål. Med Witt Classic Ice Cube Maker har du isterninger til enhver anledning.

Vejl. udsalgspris

  • DKK 1.499,-
Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

16. september 2021

Køkkenvægte: 1x lille og præcis - med 0,1g interval, 2x batterifri

Den nye digitale køkkenvægt fra Witt Classic-serien kan med sin 0,1g vægtinterval veje så præcist, at selv feinschmeckeren kan tilfredsstille sin fine smagspalette. De batterifri køkkenvægte fra Witt Premium-serien gør livet nemmere, og du behøver al ... Læs mere

16. august 2022

Det er bare toast…

Witt A/S står klar med en helt ny Sandwich Maker, som laver lækre toasts uden medfølgende svineri i form af udsivende smeltet ost og saft. Læs mere