Det er bare toast…

Witt A/S står klar med en helt ny Sandwich Maker, som laver lækre toasts uden medfølgende svineri i form af udsivende smeltet ost og saft.

Witt Premium Sandwich Maker er udstyret med slip-let-plader med ekstra dybde for at udgå udsivende smeltet ost og saft. Oversiden er isoleret og derfor sikker ved berøring.

De dybe slip-let-plader gør det ikke blot nemt og hurtigt at tage de lækre lune toasts ud af maskinen og op på tallerken, de sikrer også en yderst let rengøring.

Grundet dens smarte design, kan Witt Premium Sandwich Maker stå oprejst i et skab eller en skuffe, hvilket betyder, at den er let håndterbar og ikke optager meget plads.

Så er det blot at lade fantasien løbe, kreere de lækreste toast og lade Witt Premium Sandwich Maker klare resten.

Vejl. udsalgspris

WPSM900B: DKK 499,-

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

3. august 2022

Det regner med isterninger…

Sommeren er over os – det betyder sol, hygge og iskaffe. Men hvad er iskaffe uden is? Med Witt Classic Ice Cube Maker har du isterninger på kort tid – til den opfriskende iskaffe, den læskende limonade eller til den kølige drink.Læs mere

17. august 2022

Be smart – og boost din løbetræning med et Smart Run-løbebånd fra Witt Sport

Vores helt nye produktserie Witt Sport lancerer nu Witt Smart Run og Witt Smart Run Pro; to løbebånd i et trendsættende design, spækkede med features og med alle de muligheder, et moderne løbebånd skal have. Witt Smart Run og Smart Run Pro giver lø ... Læs mere