Bevar udsynet med en fed emhætte

Tilfør dit køkken et eksklusivt designelement. En emhætte formet som et langt rør - sprængfyldt med brugbare funktioner og detaljer. Det runde og enkle udtryk fylder mindre end en traditionel firkantet model og tillader mere dagslys og udsyn.

Witt Tube er en frithængende emhætte, der med sit enkle og stilrene design passer perfekt ind i det moderne køkken. Emhætten har NoTouch betjening, dvs. betjenes helt uden berøring, hvorved undgås aftryk af fedtede fingre.
 
Udstyret med fire udsugningshastigheder og LED-belysning, som giver et rigtig godt og behageligt arbejdslys, mens du kokkererer. Et lavt støjniveau på kun 40 dB (målt på laveste hastighed). Desuden med automatisk sluk.
 
Witt Tube er et fedt statement til dit køkken!

Fås i sort, hvid eller messing.
 
Tip
Ved tilkøb af et kulfilter kan du opnå 98% rensningseffektivitet og ingen lugtgener overhovedet. Filtret kan nemt vaskes i opvaskemaskinen en gang om måneden - sammen med fedtfiltrene – og herefter tørres i en time i ovnen på 90 grader.

Vejl. salgspris

Witt Tube DKK 9999,-

Kulfilter DKK 999,-

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

10. november 2020

Når sort er mere end en farve…

Stilren, nordisk elegance begynder med SORT. Witt har designet en diskret, fuldsort multifunktionsovn med pyrolyse. Det sorte glas er speciallavet, så man ikke kan se ind i ovnen, når den er slukket. Eksklusivitet og design når nye højder!Læs mere

3. marts 2021

Væk med madosen – og derefter også emhætten!

I stedet for at have den traditionelle ’kasse’ hængende over din kogeplade, kunne du overveje en diskret løsning, der næsten er usynlig. I hvert fald, indtil den skal bruges.Læs mere