Når sort er mere end en farve…

Stilren, nordisk elegance begynder med SORT. Witt har designet en diskret, fuldsort multifunktionsovn med pyrolyse.

Ingen forstyrrende designdetaljer her. Alt er strømlinet på Witts nye multifunktionsovn med pyrolyse. Når ovnen er slukket, er den HELT sort, og det er ikke muligt at se ind i ovnrummet. Når du tænder lyset i ovnen, bliver alt igen synligt. Fed detalje.

Med et stort ovnrum er det intet problem at få plads til den store juleand. Det indvendige lys er i to niveauer, så du får et godt overblik – over alle plader. Bageplader og riste passer i øvrigt til både indbygningsovn, mikro-kombiovn og opbevaringsskuffe fra samme serie.  Det giver dig fuld fleksibilitet til at flytte dine retter fra ovn til ovn efter temperatur eller tid. Måske skal du bage 4 plader småkager ad gangen.

Ovnens aktive katalysator sørger for, at lugten fra rengøringsprocessen holdes på et absolut minimum, så behøver du ikke have alle vinduer åbne under processen.

Tænk langsigtet, når du køber ovn. Multifunktionsovnen fra Witt er et fantastisk godt bud.

Witt multifunktionsovn med pyrolyse

  • Elektronisk programvælger
  • Stort ovnrum
  • 9 funktioner giver god fleksibilitet til al madlavning
  • 4-lag glas i ovnlågen holder ovnlågen kølig
  • Pladen kan trækkes helt ud med teleskopudtræk
  • Elektronisk termostat
  • 60 cm Full black design, SoftClose

Vejl. salgspris

Multifunktionsovn med pyrolyse DKK 9.999,- (WPO6060B)
Mikro-kombiovn DKK 14.999,- (WMC4560B) 
Opbevaringsskuffe DKK 4.999,- (DW1560B)

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

23. oktober 2020

Hvor er emhætten?

En emhætte er et vigtigt element i køkkenet til at fjerne os, fedt, lugt og damp. Ikke til at undvære, men kan ofte føles som et nødvendigt onde. Witt Bloom loftemhætten er nærmest usynlig – og et super minimalistisk bud på en effektiv løsning.Læs mere

18. december 2020

Bevar udsynet med en fed emhætte

Tilfør dit køkken et eksklusivt designelement. En emhætte formet som et langt rør - sprængfyldt med brugbare funktioner og detaljer. Det runde og enkle udtryk fylder mindre end en traditionel firkantet model og tillader mere dagslys og udsyn.Læs mere