Afhjælp selv dine muskelspændinger

Med den intelligente massagepistol, Witt Super Hit™ Master, får du en dybdegående muskelmassage, der løsner spændinger efter stress, ensidigt og belastende arbejde, sport samt lindrer ømhed. Den er praktisk, ledningsfri og guider dig hele vejen. Bedst af alt – du kan bruge den hjemme ved dig selv – i ro og mag.

Witt A/S er på banen med en ny kvalitetsmassagepistol, som på intelligent vis afhjælper arbejdsrelaterede muskelspændinger og ømheder efter sport. Den er særlig effektiv ved:

  • Muskelspændinger i nakke, skuldre, albue og underarm
  • Muskelspændinger i ryggen (unikt massagehoved muliggør sikker massage på begge sider af rygsøjlen)
  • Ømme muskler efter sport (læg, lår, balle, svangsene og skuldre)

 

Witt Super Hit™ Master massagepistolen er udstyret med revolutionerede funktioner, som giver dig den sikkerhed, brugervenlighed og komfort du har behov for. Herved kan du føle dig helt tryg, når du selv afhjælper dine muskelspændinger efter en lang arbejdsdag eller udøvelse af hårde fysiske sportsaktiviteter med Witt Super Hit™ Master massagepistolen.

Witt Super Hit™ Master – vinder af IF Design Award 2020

Professionel massage hjemme ved dig selv – hvor som helst og når som helst…

Massagepistolen giver dig en professionel behandling, hvor den på intelligent vis registrerer det valgte massagehoved, hvorefter systemet automatisk konfigureres. Med stemmestyringen bliver du kyndigt vejledt, og ved derfor altid, om du har valgt det rette massagehoved.

Witt Super Hit™ Master er udstyret med et tydeligt og brugervenligt display, der viser slagstyrke, nedtælling, hastighed, batteriniveau og det valgte massagehoved, samt hvor på kroppen, det bør benyttes. Massagepistolen er ydermere udstyret med intelligent genkendelse af muskler og knogler, hvilket garanterer dig en sikker anvendelse af apparatet.

Witt Super Hit™ Master er solidt udført i fugtsikkert materiale med dynamisk kraftbalancering, der giver støjsvag massage. Indbygget, genopladeligt lithiumbatteri, ergonomisk greb og brugervenligt, elektronisk display. Fem udskiftelige massagehoveder til forskellige typer massage medfølger.

Vejl. salgspris

Witt Super Hit™ Master DKK 2.299,-

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

7. januar 2019

Kogeplade med indbygget emfang. Genialt!

Nyd udsigten ved vinduet, mens du tilbereder maden uden at blive generet af damp og os. Witt Fusion er resultatet af Witts mangeårige erfaring med induktion kombineret med markedets nyeste teknologi: en intelligent induktionskogeplade og emhætte i sa ... Læs mere

28. maj 2021

Rens luften for skadelige vira, bakterier og skimmelsvamp

VBreathe forbedrer indeklimaet radikalt, da den effektivt bekæmper skadelige partikler og patogener – både i luften og på overflader - i rum på op til 16 m2.Læs mere