Få et effektivt våben mod virus – og beskyt dig selv i vintersæsonen.

Vi ved alle sammen, hvad kalenderen siger: vi skal passe godt på os selv, for influenzasæsonen er nu for alvor over os. Med VBreathe Tasman, der netop er kåret som vinder af idenyt BOLIGFAVORITTER 2021, får du en luftrenser, som vil yde sit til, at du trygt kan rykke indenfor i varmen og nyde vinterens komme, velvidende, at din nye transportable luftrenser effektivt beskytter dig og dine kære mod skadelige luftbårne vira, bakterier og skimmel.

Siden Coronavirus gjorde sit indtog, har vi været vant til at beskytte os selv mod smitte - ikke mindst er vi blevet gode til at spritte af, hvilket har vist sig at være særdeles effektivt ikke alene mod coronavirus, men mod virus generelt. 
Heldigvis befinder vi os i den lykkelige situation, at vi atter kan rykke lidt tættere på hinanden og se flere mennesker i vores hverdag, men det betyder også, at risikoen for generel infektion stiger. Det giver således netop nu i en særlig grad mening at beskytte sig selv bedst muligt. 

Derfor: Lad ikke vaccination og sprit stå alene! VBreathe Tasman er en stærk medspiller, når det gælder om at reducere forekomsten af uønskede, skadelige partikler i luften og på overflader. Luftrenseren indkapsler effektivt skadelige partikler i luften og forhindrer dem i at reproducere sig. Når sådanne indkapslede partikler lander på en overflade, kan de ikke længere forurene den. 


Naturlige, VActive gel-dampe – fremstillet af australske æteriske olier – udsendes og svæver i indendørsluften som dampe og lægger sig på overflader, hvorved de reducerer mængden af patogener med stor virkning. 

Summa summarum: VBreathe forbedrer dit indeklima betragteligt og dræber bakterier og svamp på boligens overflader, men ikke nok med det: Denne luftrenser kan også vise sig at være særdeles effektiv i kampen mod vira. Den dækker rum på helt op til 16 m2 og er transportabel, så du nemt kan tage den med dig fra stue til køkken – og fra hjem til job! 

Gå en tryg vintertid i møde med VBreathe ved din side.  

Vejledende udsalgspris:  DKK 4.499,- 

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

28. maj 2021

Rens luften for skadelige vira, bakterier og skimmelsvamp

VBreathe forbedrer indeklimaet radikalt, da den effektivt bekæmper skadelige partikler og patogener – både i luften og på overflader - i rum på op til 16 m2.Læs mere

2. maj 2022

Klar til en ekstraordinær madoplevelse?

Witt har skabt rammerne, håndplukket personalet, gennemrenoveret den smukke dome og er nu klar til at åbne ’Restaurant domæne’ som spydspids for deres foodkoncept. Læs mere