Klar til en ekstraordinær madoplevelse?

Witt har skabt rammerne, håndplukket personalet, gennemrenoveret den smukke dome og er nu klar til at åbne ’Restaurant domæne’ som spydspids for deres foodkoncept.

Omgivet af græs og træer ligger den halvkugleformede bygning, der huser Restaurant domæne. Opført i råt, bæredygtigt træ og med vinduer i flere niveauer. En vindeltrappe forbinder restauranten i stueplan med den mindre, svævende førstesal, der er indrettet som lounge. Det er uomtvisteligt, at domen er en helt speciel bygning, velegnet til en speciel oplevelse. For det er det, det handler om her. En madoplevelse. En helhedsoplevelse.

Witt har hentet solide kræfter ind til at drive den nye gourmetrestaurant. Køkkenchef Jens Vincent og restaurantchef Joakim Thomassen kommer begge fra den topgastronomiske verden. Jens og Joakim har selv været med til at håndplukke resten af personalet, som bl.a. inkluderer en dessertkok.

Når du træder indenfor i domen, vil du opleve et elegant og sofistikeret univers med fokus på smag og kvalitet. Konceptet er to store menuer med servering af små, elegante retter. Sublime smage i et moderne, nordisk, æstetisk univers. Gode råvarer og godt håndværk er i fokus, men med plads til både humor og personlighed, så du som gæst kan slappe af og nyde helheden.

De to menuer er begge helaftensoplever. Den ene hedder ’Vores domæne’ og består af ca. 14 retter, der tilsammen giver det fulde indtryk af køkkenets evner. Luksuriøse råvarer håndteret med respekt og selvsikkerhed. Tidløse smage i elegant fortolkning med sæsonens præg. Retterne kreeres med en smagsintensitet, som er tro mod de råvarer, de er skabt af og som udover at være velsmagende også har en skønhed, der indtages med øjet.

Den anden menu hedder ’Vores fundament’ og består af ca. 8 retter, som giver et omfattende indblik i køkkenets stil, der bygger på et solidt fundament af traditionelle smage og tager dem med ind i det moderne danske køkken. De vigtigste råvarer kommer fra den jyske muld og de danske farvande. En balanceret sammensætning af de mest stilsikre serveringer fra ’Vores domæne’.

Restauranten vil have åbent torsdage, fredage og lørdage og have udvidede åbningstider i forbindelse med messer i MCH, ligesom restauranten også vil kunne bookes til private arrangementer. Første åbningsdag er torsdag den 19. maj.

Læs mere om ’Restaurant domæne’ og book bord til en sublim madoplevelse her: Restaurant domæne

Faktaboks om Witt:

Witt A/S er et af Nordens stærkeste brandhouses. Vi repræsenterer, distribuerer og udvikler innovative og efterspurgte brands og produkter til kunder i hele Norden, UK, Irland og Benelux-landene. Witt blev grundlagt tilbage i 1993, da ’manden bag’ besluttede af bruge sit efternavn som virksomhedsnavn og inddrage et ekstraværelse i hjemmet som salgskontor. Dengang var det salg af hvidevarer i Danmark, men med tiden har forretningen udhvilet sig til at være distribution af mange forskellige stærke brands fra hele verden, samtidig med at Witt som brand har vokset sig til at være stor spiller på de nordiske markeder.

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

5. november 2021

Få et effektivt våben mod virus – og beskyt dig selv i vintersæsonen.

Vi ved alle sammen, hvad kalenderen siger: vi skal passe godt på os selv, for influenzasæsonen er nu for alvor over os. Med VBreathe Tasman, der netop er kåret som vinder af idenyt BOLIGFAVORITTER 2021, får du en luftrenser, som vil yde sit til, at ... Læs mere

17. august 2022

Be smart – og boost din løbetræning med et Smart Run-løbebånd fra Witt Sport

Vores helt nye produktserie Witt Sport lancerer nu Witt Smart Run og Witt Smart Run Pro; to løbebånd i et trendsættende design, spækkede med features og med alle de muligheder, et moderne løbebånd skal have. Witt Smart Run og Smart Run Pro giver lø ... Læs mere