Tillykke til Mumitroldene

De små, hvide troldevæsener fra Mumidalen har fascineret børn og voksne i flere generationer – og storhitter stadigvæk. Ikke mindst som te!

I år er det 75 år siden, Tove Jansson skrev den første Mumi-historie om de finurlige væsener, der senere skulle blive til Finlands måske mest kendte bidrag til verdenslitteraturen: Mumitroldene.

Mumitrolden er en sød fyr, der bor i den farverige og trygge Mumidal sammen med sin familie. Et finurligt lille troldevæsen uden ansigt, men med brede øjne og en flodhesteagtig mule. Tove Janssons fantastiske fortællinger om de små, elskelige fantasivæsner kan ses som en afspejling af verden, som den er: skøn, ukompliceret, uhyggelig og forgængelig.

Med udgangspunkt i Mumitroldenes univers har Teministeriet sammensat en lækker Moomin-serie, bestående af 9 spændende smagsvarianter, mikset af vilde bær fra den skandinaviske natur, hvorfra Mumitroldene også stammer. Fås både som pyramide-te, smukt emballeret i æsker, som prydes af Mumi-familien, men også som løs te, pakket i æstetisk smukke tinbokse, som - efter teen er drukket - er både anvendelige og dekorative i boligindretningen.

Moomin er i øvrigt blot én af flere eksklusive te-serier fra Teministeriet, som kan købes i udvalgte special- og interiørbutikker overalt i landet.

Vejledende priser

DKK 100,- (pyramide)
DKK 150,- (tindåse)


Teministeriet er en svensk virksomhed, som producerer special-te. Inspireret af Østens te-traditioner kombineres gamle skikke med skandinavisk kultur, minimalisme og design. Resultatet er sublime aromaer med multikulturelle noter med et skandinavisk tvist – og sortimentet er bredt.

Del nyheden:

Teministeriet hjemmeside

http://teministeriet.com/

Download alle billeder

https://we.tl/t-ZEkgI7Q4mY

Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

4. juli 2019

Sage er klar med markedets bedste filterkaffemaskine.

Sage er klar med markedets bedste kaffemaskine. Hvorfor har de fleste filterkaffemaskiner kun én knap? Tænd/sluk. Som om smag og kvalitet ikke prioriteres i en filterkaffemaskine? Denne tankegang har Sage nu for alvor gjort op med.Læs mere

1. december 2021

Jul med god samvittighed

Julekalender. 24 dage med daglige overraskelser op til jul. En af de hyggeligste juletraditioner. I år kan du sammen med Teministeriet nyde julen med ren samvittighed med deres 100% bæredygtige tejulekalender.Læs mere