Støvsug dig til et bedre indeklima

ROIDMI har netop lanceret deres topmodel inden for ledningsfrie støvsugere. RS60 kan både støvsuge og moppe dit gulv. Her er tale om en støvsuger, hvor både ydeevne og alsidighed er taget til nye højder.

Med ROIDMIs nye flagskib, RS60, får du rengøring i særklasse. Mulighed for støvsugning og gulvmopning samtidig. Længere driftstid, øget sugestyrke og en helt ny, antibakteriel børste, der - udover at forhindre hårsammenfiltring - via sin udformning (som et V) er eminent til at samle støv op fra selv de mindste sprækker og mellemrum. Modellen er både støjsvag og brugervenlig og med et langtidsholdbart batteri. OLED-farveskærmen giver dig et godt overblik over alle maskinens funktioner og en smart indikation af resterende batteritid.  
 
Med den intelligente ROIDMI-app kan du tjekke filterkapaciteten, se hvornår det er tid til vask eller udskiftning af filteret, opdatere softwaren, tjekke batteristatus samt et væld af andre funktioner.
 
For et optimalt indeklima er ROIDMI RS60 nok en af de mest effektive støvsuger til dato. Udover den nye, innovative børste, sørger et effektivt 6-lagsfilter for fjerne 99,95% af alle partikler i udblæsningsluften.

Specifikationer

 
  • 3 sugestyrker
  • 5 års motorgaranti
  • Letvægtdesign på kun 2,7 kg
  • Smart OLED-farvedisplay
  • Fotosensitiv LED-belysning
  • 2500 mAH / 72Wh batterikapacitet
  • Indstillinger og notifikationer via app
  • Moppetilbehør med Novaron ION-antibakteriel vandtank
  • Magnetisk ophæng med trådløs opladning
  • Fuldt opladet på 2,5 time
 

Vejl. salgspris

ROIDMI RS60 DKK 4.999,-
 
 

ROIDMI – kvalitetsmærke inden for ledningsfrie støvsugere
ROIDMI blev grundlagt i 2015 og deres produkter er siden blevet populære i over 60 lande verden over. ROIDMI er specialiseret i fremstilling af rengøringsapparater og indtil videre modtagere af 6 designpriser. Fælles for alle ROIDMIs produkter er høj brugervenlighed, effektiv sugeevne og stilfuldt design. Et design, Roidmi har høstet mange globale designpriser for.

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

10. september 2020

En støvsuger i tasken

ROIDMI Nano P1 Pro er navnet på en innovativ og handy lille håndstøvsuger, som du kan tage med overalt. Ideel til en travl hverdag, hvor den hurtigt kan findes frem, hvis uheldet er ude. Læs mere

26. november 2020

Verdens nemmeste automatiserede rengøring

Med den nye iRobot Home-app kan du indstille favoritter, der passer perfekt til dit rengøringsbehov, og via stemmestyring fortæller du blot robotten, hvad den skal, og arbejdet udføres uden yderligere handling fra dig. Robotten er derudover så intell ... Læs mere