En støvsuger i tasken

ROIDMI Nano P1 Pro er navnet på en innovativ og handy lille håndstøvsuger, som du kan tage med overalt. Ideel til en travl hverdag, hvor den hurtigt kan findes frem, hvis uheldet er ude.

Den nye transportable og ledningsfri Nano P1 Pro håndholdte støvsuger fra ROIDMI er let at tage med på ture, i tasken eller i bilen. Imponerende sugeevne på hele 13000 Pa. og et lavt støjniveau på bare 75 dB. Håndstøvsugeren kan køre op til 24 minutter på en enkelt opladning og oplades hurtigt og nemt med USB-kabel.

Et effektivt filtersystem opfanger mikrostøv og forurenende partikler, som du ikke kan se. LED lys oplyser de mørke kroge, og mundstykket, som er magnetisk foldbart, er udformet, så du kan komme ind i alle kringelkroge.

Når du er færdig med at støvsuge, pakkes Nano P1 Pro let væk eller hænges op (via stroppen) ved siden af viskestykkerne. ROIDMI har sørget for, at kvalitetshåndstøvsugeren ikke fylder unødvendigt meget – faktisk ikke ret meget mere end et termokrus.

Specifikationer

  • 24 minutters driftstid
  • 2 sugestyrker
  • Innovativt design 
  • Praktisk håndstøvsuger
  • Ledningsfri (3 lithium batterier)
  • Opladning via USB kabel
  • Vægt 0,5 kg.

 

Vejl. salgspris

ROIDMI Nano P1 Pro DKK 999,-

 

ROIDMI – kvalitetsmærke inden for ledningsfrie støvsugere
ROIDMI blev grundlagt i 2015 og deres produkter er siden blevet populære i over 60 lande verden over. ROIDMI er specialiseret i fremstilling af rengøringsapparater og indtil videre modtagere af 6 designpriser. Fælles for alle ROIDMIs produkter er høj brugervenlighed, effektiv sugeevne og stilfuldt design.

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

25. august 2020

Brugerdefineret rengøring Powered by iRobot Genius™ Home Intelligence

State-of-the-art – Artificial Intelligence - giver dig større kontrol over hvor, hvornår og hvordan, dine robotter rengør.Læs mere

16. september 2020

Støvsug dig til et bedre indeklima

ROIDMI har netop lanceret deres topmodel inden for ledningsfrie støvsugere. RS60 kan både støvsuge og moppe dit gulv. Her er tale om en støvsuger, hvor både ydeevne og alsidighed er taget til nye højder.Læs mere