Den nemme løsning til forårsrengøringen

Med Roidmi RS70 lettes rengøringen væsentligt. Topmodellen tilbyder optimal rengøringsevne, forbedret batterikapacitet samt elektrisk moppemundstykke med automatisk rensestation. Perfekt til forårsrengøringen.

Den ledningsfrie støvsuger Roidmi RS70 giver dig stor fleksibilitet til hurtig og nem rengøring under køkkenbordet efter morgenmaden, af sværttilgængelige områder – både oppe og nede samt nem og effektiv rengøring af bilen. Den er udstyret med en Soft Roller V-børste til alle overflader, one-touch tømning af støvbeholderen samt sensorstyret LED-belysning. Den perfekte alt-i-en støvsuger til hjælp i dagligdagen samt til den nærtstående forårsrengøring.

Optimal rengøringsevne

Roidmi RS70 er udstyret med avanceret og innovativ teknologi, der sikrer dig let og ubesværet rengøring af dine gulve. Grundet den unikke cyklonteknologi og kraftige kulfri motor sikres du støvsugning uden tab af sugestyrke, kraftig ydeevne, længere levetid samt reduceret støjniveau.

Forbedret batterikapacitet

Det nye BMS-X 2.0 batterisystem med optimerede LG/Samsung litiumbatterier sikrer en driftstid på hele 80 minutter på standardniveau, hvilket svarer til støvsugning af hele 450 m2 på én opladning.

Hold dine gulve skinnende rene med det elektriske moppemundstykke

RS70-erens moppemundstykke er udstyret med bionisk drypteknologi, som forhindrer lækage og SmartChip-teknologi til kontrol af vandtilførslen, så mopperondellerne holdes konstant fugtige, men ikke våde – hvorved gulvet er tørt igen med det samme.

Med to roterende mopperondeller opnår du kombineret støvsugning og gulvmopning, der fjerner selv genstridige pletter og spildt væske. Som tilbehør medfølger automatisk rensestation, der renser og tørrer dit moppemundstykke efter brug. Nemt og praktisk.

 

Vejledende udsalgspris

Roidmi RS70: DKK 3.999,-

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

1. december 2021

Holiday Tree-feature – hold juletræet i sikkerhed og slip for grannålene

iRobot Roomba j7/j7+ genkender dit juletræ og navigerer udenom. Den opretter automatisk en Clean Zone under træet, og støvsuger de genstridige grannåle, når det trænger.Læs mere

15. februar 2022

iRobot introducerer P.O.O.P. Pet Owner Officiel Promise

Med de nye robotstøvsugere Roomba® j7/j7+ behøver uheld ikke føre til katastrofe. Robotstøvsugerne er nemlig udstyrede med et frontkamera og bruger PrecisionVision-navigation til at genkende og undgå efterladenskaber fra dit kæledyr.Læs mere