Holiday Tree-feature – hold juletræet i sikkerhed og slip for grannålene

iRobot Roomba j7/j7+ genkender dit juletræ og navigerer udenom. Den opretter automatisk en Clean Zone under træet, og støvsuger de genstridige grannåle, når det trænger.

Julen står for døren, og det betyder som altid travlhed med gaveindkøb, oppyntning, julehygge samt ekstra grundig julerengøring.

iRobot ønsker at give en hånd med og præsenterer nu nye features, der kan hjælpe dig gennem den stressede juleperiode. Med den seneste opdatering af iRobot Genius løftes Roomba j7 og j7+ robotstøvsugernes intelligens til næste niveau, idet den kan nu kan identificere og navigere udenom juletræ, sko og strømper.

Med disse nye features kan du fokusere på andre og hyggeligere ting i den søde juletid, velvidende at dit hjem altid er klar til gæster.

  • Holiday Tree-feature – Elsker du også det ægte juletræ, men er knap så vild med grannålene på gulvet? Nu kan du bede Roomba j7 og j7+ fjerne de irriterende og genstridige grannåle. Med iRobot Genius foreslår robotten automatisk en Clean Zone omkring juletræet og en Adgang Forbudt-zone i midten, herved beskyttes juletræet, samtidigt med at du slipper for nålene på gulvet.
  • Undgår intelligent sko og strømper – Får du gæster i julen? Det er ofte lig med flere sko i entreen. Roomba j7/j7+ kan nu identificere sko og strømper og på intelligent vis undgå dem. Herved udvides listen med ting, robotstøvsugeren ved, at den skal undgå – fra ledninger og efterladenskaber fra kæledyr til også at inkludere juletræ, sko og strømper.
  • Nem overførsel af Smart Maps – God nyhed til dem, der ønsker sig en ny iRobot i julegave. Nu er det nemt og ubesværet at overføre sit Smart Map fra robot til robot (inkl. Braava jet m6 robotgulvmoppe). Herved kender den nye robot dit hjem med det samme, og er klar til at gå i gang. Som om den altid har været en del af familien.

Nyd julen og alle dets glæder, mens iRobot Roomba j7/j7+ klarer rengøringen for dig, så du får mere tid til dig selv, din familie og den søde tid.

Vejledende udsalgspriser:

  • iRobot Roomba: j7: DKK 5.999, -
  • iRobot Roomba: j7+: DKK 7.999, -
Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

5. november 2021

Årets robotstøvsuger opfanger priser i hobetal

iRobot Roomba j7+ er kåret som ”Årets produkt 2021/2022” af norske ElektronikkBransjen, og har vundet idenyts ”Bolig Favoritter 2021”. Læs mere

3. februar 2022

Den nemme løsning til forårsrengøringen

Med Roidmi RS70 lettes rengøringen væsentligt. Topmodellen tilbyder optimal rengøringsevne, forbedret batterikapacitet samt elektrisk moppemundstykke med automatisk rensestation. Perfekt til forårsrengøringen.Læs mere